I'M BACK

Efter många om och men sitter jag nu framför datorn och bloggar igen. Känns annorlunda även om detta var min fritid innan, men i vilket fall så är jag tillbaka nu.

 

 

På denna blogg kommer ni kunna läsa om nästan allt och ingenting. Nej, men hur det är att vara en tjej i tonåren, som bor i Limmared och pluggar i Borås, mm. Jag hoppas innerligt att ni kommer tycka om vad jag skriver, och att ni kommenterar och kommer med tankar om det är något ni tycker låter helt fel.

 

 

Jag hoppas även att ni har haft en riktigt bra sommar, kanske här hemma i Sverige eller någon helt annanstans ute i världen. Själv har jag tillbringat min sommar i Halmstad, och där har jag levt livet och tänkt lite inför att skolan ska börja igen. Jag börjar på helt andra vägar nu, det är nu dags att gå in i det roliga livet som alla andra säger och det roliga livet börjar när man börjar på gymnasiet. Jag ska läsa på en skola som heter Almås, där ska jag gå vård -och omsorgsprogrammet med inriktning på skydd och säkerhet som lärling. Jag längtar så tills jag få börja ta på mig min utmaning, det här ska bli riktigt kul. Jag älskar att prata och hjälpa människor, så jag vet ju helt klart att det är rätt linje för mig, men dock så hatar jag att plugga men man får väl bara stå ut i några år till.
RSS 2.0