A LOT LIKE LOVE

Du har varit i mina tankar, jag förlorar mig själv i tid.
Bara tänker på ditt ansikte, ingen vet varför det tar mig så lång tid att förklara för dig, och jag låter mina tvivel ta över men jag vet att Du är den enda jag vill ha. Jag vet inte varför jag är rädd, jag har varit här förut.
Varje känsla, varje ord, jag har hela tiden tänkt, du vet aldrig om du aldrig försöker.
Att förlåta ditt förflutna och helt enkelt bli min. Jag utmanar dig att låta mig vara din för en dag, din enda. Jag lovar att jag är värd att hålla i dina armar. Så kom igen och ge mig en chans.
För att bevisa att jag är den som kan promenera flera mil med dig tills slutet börjar närma sig. Föralltid skulle jag hålla i dina armar. Just dina armar.

BÖRJAR OM PÅ NYTT

Rubriken talar, one day, one night. A good feeling. Sannar mina ord nu!

A LITTLE BIT OF HEAVEN

Igår kom jag äntligen hem till mitt älskade hem. Vart lite lång tråkigt där borta, och rätta till allt men ett minne för livet. Igår blev det även lite hockey som vanligt. Begav mig till Nittorp för att kolla matchen mellan Nittorp-Alingsås. Nittorp hängde absolut inte med från början, och spelade verkligen med trötta ben, drog på sig vissa onödiga utvisningar som vanligt. Många powerplay som inte funkade, det är ju där man har dom stora chanserna liksom. Men jaja, slut resultatet blev 1-3 till Alingsås. Dom åkte hem med en fin seger i väskan. Sen efter matchen blev det att träffa lite sköna vänner. Blev en och en annan öl när vi satt och pratade om massa saker som hänt under den senaste månaden. Just nu känns det som om jag lever i en del av himlen.´Och det är bara positivt hoppas jag? Jag försöker liksom glömma allt ont runt omkring mig!

FOREVER MY LOVE

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

TACKSAMHET

Jag är så tacksam för mina underbara vänner och min familj.

ja, som jag skrev är jag så tacksam för det jag har, eftersom att jag gått igenom så mycket svårt som fått mig att inse att jag är vuxen och måste våga stå lite på egna ben. Det har förhoppningsvis gjort mig starkare och medveten om allt jag har. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden med 8 månader och gjort så detta inte hade hänt. För då hade allt varit bra igen. Men nu ska jag fokusera på det jag har istället, fina vänner och en riktigt bra familj. Helt underbara människor!


Förövrigt så är denna skolveckan avklarad för min del, imorgon beger jag mig bortåt lite och gör lite besök på öppna landskap. Där jag ska försöka ta upp livet på allvar igen!

LÅT INTE HATET TA ÖVER DITT LIV

Ingen kommer lära sig att acceptera eller förstå vad som hänt förutom få personer som verkligen stå mig nära.

Ett sånt här liv vill ingen leva och det hoppas jag att alla förstår. Men knappast gör vissa det, och det är riktig lågt. Vänner försvinner och glöms bort när dom sviker som mest därför sårar jag aldrig dom jag älskar. Men det gjorde han. Så god natt. Inatt ska jag drömma positiva drömmer istället för negativa, eller går det?

Jag och Emma på bilden nedan, och henne älskar jag för att henne går det alltid att prata med!

RSS 2.0