6 MÅNADER

Idag är det fredagen den 24 augusti, för exakt 6 månader sedan så lämnade min fina underbara släkting oss. Tänk att det redan gått ett halv år... Kommer aldrig att glömma fredagen den 24 februari. 
 
Tänker så på dig fina Vilmer, hoppas du har det bra i det stora badlandet. 
 
Förövrigt är jag riktigt trött, inte sovit något efter händelsen som
Hände igår. För många unga som får lämna för tidigt, detta är inte rätt. Livet är så helvetes orättvist. Ta hand om er mina fina vänner, och ta vara på varenda sekund med dom som betyder mest. 

SORLIG DAG, SORGLIGT ÅR!

Vaknar upp en helt vanlig dag känner mig glad och mår riktigt bra. Kommer hem och mår mindre bra.

Sorglig dag, sorgligt år! Idag fick vi ännu en ängel. Jag förstår inte vad som händer med världen, alla går bort alldeles för tidigt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är fortfarande i chock. Men alla mina tankar går till familjen och andra närstående. Tänder ett ljus och fäller några tårar.

Ta hand om er alla mina vänner! jag är rädd om er!

ÅTER TILL VERKLIGHETEN

Efter en helt underbar sommar i Halmstad så är man åter hemma på hemmaplan, lilla Limmared... Kom hem för ungefär två veckor sedan och jag saknar redan tre hjärtan staden. Sommaren såg ungefär ut såhär; vänner, sol, bad, after beach, fest, krogrundor, nya vänner, efterfest... och så om igen. En helt underbar sommar även om inte vädret vart så roligt iår, men finns ju som sagt kläder för alla väder.

Under dessa två veckor jag varit hemma så har jag hunnit med att starta upp det andra året på gymnasiet. Känns verkligen bra att få träffa alla underbara klasskompisar igen, men visst stressigt och mycket saker som måste bli gjorda på en gång. Men skönt att vara tillbaka. Nu ska jag sätta mig och skriva på det allra första arbetet för detta läsåret, önska mig lycka till.

Ha det gott mina vänner! xoxo Jenny

RSS 2.0