20120131, JOBB

Godmorgon!

Har precis vaknat efter att ha vilat en stund, nu ska jag äta lite granna och sen dricka min första kopp kaffe för dagen. Ska bli riktigt gott. Idag blir det jobb mellan 14:00-21:30. Ingen som vill byta? Jobbigt att börja tidigt imorgon efter ett långt och tråkigt pass som idag.

Nu blir det till att laga lite mat innan jag måste traska vidare till andra sidan Limmared för lite jobb.
Ha en bra dag/kväll!

PRAKTIK

Efter en riktigt bra helg uppe i Värmland var det dags att dra igång min tre veckor långa praktik.
Började runt 7 idag och var precis där i tid, slutade någon gång runt halv 3 vilket var skönt. Hade inte klarat en minut till. Är helt slut efter denna dag. Ska snart lägga mig och sova och invänta mitt pass imorgon som drar igång vid 14:00 och slutar 21:30.

Praktik är inte min grej, inte plugg heller för den delen. Praktik är tråkigt när man inte har någon bra handledare/vägledare. Glimringe är världens tråkigaste äldreboende. Limmared är dött och tråkigt. Jag är riktigt trött på allt just nu, ja allting som har med praktik, plugg och limmared och göra.  Jag vill inte bo kvar här en enda dag till, jag klarar knappt av att andas här. Rena rama slakteriet för andningen.

Dags att hoppa i sängen och hoppas på en bättre dag imorgon. GOD NATT!

VÄRMLAND

Slutade runt ett idag och tog bussen in till Borås då. När jag kom in till Borås började min resa uppåt i landet. Göteborg-Åmål-årjäng. Ja så ser min resväg ut. Nu sitter jag på tåget ifrån Göteborg, så är snart i Åmål. Carl-Johan och cizzy är mina passagerare, eller vad man ska säga. Ska bli roligt att äntligen få komma upp till Årjäng, där Carl-Johan och cizzy bor. Första gången jag besöker detta samhälle, lite nervöst att träffa deras andra vänner och familj. Men ska bli roligt som sagt! Jag önskar er alla en bra helg!

Kram Jenny

20120126, 08:31

Godmorgon!

Gav mig själv en liten sovmorgon idag, vilket var riktigt skönt. Sedan tog jag en liten promenad ner till Emma och slängde mig in i bilen för att dra vidare till skolan. Fick en riktigt kick av det kalla vädret när jag tog min morgonpromenad ner till Emma, det var uppfriskande kan man minst sagt säga. Igår fick jag lite små saker fixade, idag blir det till att packa inför helgens galenheter. Tranemo-Borås-Göteborg-Åmål-Årjäng! Tjoho! Äntligen blir det av, ska bli riktigt kul att få spendera en hel helg med en underbar vän.


För övrigt mår jag riktigt bra idag, lite trötter bara men det är man la alltid när man inte fått livets dryck i sig... KAFFE!! Nu ska jag fortsätta läsa boken som vi måste läsa på svenskan, väldigt bra bok faktiskt. "En blomma i Afrikas öken". Ni som inte läst den borde verkligen göra det.

Ha det bra!

EN DEL BORDE LÄSA!

Sitter vid datorn och lyssnar på världens finaste låt som är kopplad till alla dem minnena som sitter klistrade i huvudet på mig.

Jag tänker på allt som hänt under den senaste tiden och under min livstid, vilka svåra stunder jag haft och hur svårt det har varit med vännerna och kärleken. Den där eviga kärleken alla snackar om, finns den verkligen? Det är något jag alltid kommer att tvivla på, efter alla dem gångerna man blivit sårad. Men sen tittar jag ut genom fönstret och ser paret som går förbi, killen för sin hand över tjejens rygg, hon ler och ögonen glänser av lycka. Han kysser henne och där ändras min uppfattning, kärlek kan ju faktiskt vara något fint, men den sidan är något jag aldrig riktigt har upplevt. När man vet att man har personen vid sin sida vad som än händer, när man känner att man kan vända sig till personen i vilken situation det än är och när man vet att personen står bakom en och fångar en när man faller. Först då kan man kalla något riktig kärlek.


Man ska bli älskad för den man är och inte för någon man inte är. Jag vill att en kille ska tycka jag ser lika bra ut varje gång han ser mig, oavsett om jag går i morgonrock eller är osminkad. Jag vill att han ska tycka jag är lika vacker efter flera månader eller kanske år som första gången han träffade mig. Vilket kanske är för mycket begärt, alla vänjer sig vid hur man ser ut och även hur andra ser ut. Men det kan man åtgärda genom att tänka tillbaka på hur man uppfattade personen under dem första gångerna man träffades. Sånt hjälper faktiskt en, det har hjälpt mig en hel del gånger. Man ska inte lägga ner all sin energi på att det negativa, istället ska man tänka på det positiva. Dem som letar efter fel hittar inget annat! och det har jag om någon lärt mig. Sen måste jag ta upp att folk gärna skaffar sig uppfattningar och fördomar lätt om andras förhållanden, jag förstår mig inte på folk ibland. Liksom skaffa ett liv och sluta skaffa fel uppfattningar hela tiden. Och speciellt skulle ni tycka något håll det för er själva i så fall istället för att sprida runt det mellan personer. Vissa är ju som brevbärare med fördomar. Snälla, sluta upp med detta!


Jag har sett mina vänner gråta alldeles för många gånger pga. att dem blivit krossade, det är något jag avskyr mer än allt annat! Att sitta där och krama om kanske en av sina allra bästa vänner och säga "detta ordnar sig jag lovar" även fast att man vet att detta kanske inte kommer att bli bra igen. Man ska aldrig ljuga men i detta läge måste man lägga några väl valda ord som får upp hoppet. Där ska man inte dra ner sin kompis ännu mer, för då ligger hon/han snart på marken. När jag ändå är inne på detta ämne kan jag tacka alla underbara människor som funnits för mig när jag behövt er, ni är bäst!


En annan sak jag lärt mig är att aldrig satsa eller gå in för ett förhållande för hårt, man blir oftast bara sårad eller besviken i slutändan. Satsar man för hårt blir man lämnad ensam kvar. Det finns en sak som krävs för att allt ska funka, båda måste vara lika mycket framåt och positiva. Något jag tycker är svinit gjort är att snacka skit om sin före detta, och även slutade prata med personen. En sådan situation kan få mina känslor att vända helt, nu vet jag att den killen/tjejen egentligen inte var något för mig, vilket gör att jag kommer över honom snabbare. Så till alla både tjejer och killar som tror att ni sårar era ex genom att säga dumma saker efter att ni gjort slut, ni sårar inte dem.. ni hjälper dem att glömma er.


Jag skriver inte detta för att få någon som helst uppmärksamhet, det är ren fakta och jag skriver detta för jag behöver få ut mina känslor. Och då är detta det bästa sättet. Tack till dig som läst allt, du vet säkert hur jag känner. Eller så känner du kanske likadant?

 

20120123 - GODNATT!


När man saknar något som man hade. När man saknar något som man önskade att man hade. När man saknar något som kändes bra. När man saknar något som var rätt, men som ändå gick så snett. Ack, vad ont det gör. Idag har jag känt mig riktigt nere. Ska nog försöka göra något som gör mig glad, sova och drömma mig bort kanske. Godnatt!

MAN DRÖMMER OCH ÖNSKAR

Här sitter man och känner sig hopplös. Man känner sig ointressant, tråkig, trött, oinspirerad, fundersam, förtvivlad, osäker, skum och allmänt ledsen. Ja alltså det ena och det andra.

Man drömmer och önskar, fantiserar och hoppas, hallucinerar och tror på det bästa. Hela tiden om något bättre, något vackrare, något coolare, något mer äventyrligt, något minnesvärt, något roligare, eller bara något helt annat.

Man drömmer att man är någon annan, man önskar att man aldrig ska behöva vakna upp ur drömmen. Man fantiserar om andra vänner och en annan skola, man hoppas att det ska vara sant. Man hallucinerar och tror att det är på riktigt. Det där vackra i livet långt här ifrån, där alla är lika mycket värda, där ingen orättvisa finns, där det hela tiden händer galna saker, där man varje dag bli inspirerad av livet, där man alltid skrattar och där längtan och problem är lika sällsynt som vatten i öknen.

Man får ett tecken från verkligheten, ett sms, en röst, kroppskontakt eller kanske är det en enkel vindpust som får en att vakna. Man fattar att inget kommer bli som man alltid önskat sig. Man gråter, tänker på det man en gång hade och man inser att inget är lika kul som förut och alla bara försvinner, så som vänner och släkt. Vissa lämnar oss pågrund av ålder, sjukdomar, bråk och mycket annat.

Man känner sig ensam i världen. Man saknar så mycket, och saknaden av någon gör ont. Man önskar så mycket så även det gör ont. Man lever ett liv som fått en att ha ont av saknad, önskan och ensamhet.



Det värsta av allt är saknaden av någon man mådde bra med.


SANNINGEN OM MIG

Mår: Helt okej, inte bättre och inte sämre.
Vill: flytta och börja ett nytt liv.
Ska: flytta och börja ett nytt liv så fort som möjligt efter skolan.
Har: nyss kommit till skolan.
Är: sugen på att resa.
Drömmer om: Ett bra jobb, och om en speciell person.
Längtar till: den dagen då jag fått det jobbet jag vill ha.
Fasar inför: att faila om och om igen.
Idag: ska jag plugga, sova och sova lite till...
Imorgon: vill jag umgås med någon speciell.
Igår: hoppade min hand ur led.
Nu: ska jag skriva klart mitt svenska arbete.
Vill se: havet och solnedgången.
Vill göra: något riktigt riktigt skoj, för det var riktigt riktigt längesedan.
Glad över: min familj och mina vänner.
Arg på: allt och ingenting.
Rädd för: att förlora någon jag älskar, igen.
Nyfiken på: nya människor.
Lycka: för mig är när någon gör mig glad.
Sorg: försvinner aldrig, men man lär sig att leva med det.
Älskar: ....... , Min familj!
Hatar: inte mycket, men ibland hatar jag hur orättvist livet är.
Äter: Allt för lite.
Sover: alldeles för mycket.
Dricker: Vatten.
Dansar: aldrig (okej, lite när jag är full).
Lever: idag.

ONE DAY

Varje litet ögonkast du ger mig gör mig nästan galen så jag ber dig,
Glöm allt jag sa och försök förstå och förlåta det som hände då.
Så snälla du säg att du svarar om jag nu ringer och förklarar att bara du får mitt hjärta att slå det är bara du som gör min himmel blå.



Att man skrivit med en person i några månader/år och sen inser att den personen är en del av en dröm i ens liv.
Man får känslor och känner hur dom börjar växa efter eran träff. Fy fan va jag hatar att vara kär just nu.. Liksom en dag kan förändra hela ens liv.


I ACTUALLY BELIEVED HE LOVED ME

Har ni någon gång känt den där saknaden av någon speciell person..?
Den där jobbiga känslan av att inte han/hon finns nära och håller om er, eller bara finns där för att prata ut.
För alla har väll någon gång varit med om den där pirriga känslan i magen när man har en väldigt betydelsefull person jämte sig, eller någon som man verkligen gillar. åh, känslan den är obeskrivlig i alla fall. Och alla pinsamma tystnader som kommer och går, dom är nästan lite skrattretande efteråt men så är det att vara kär.
Det äkta skrattet är början till det sanna tänkandet och de äkta känslorna. Alla blickar som man får som gör en varm och glad, man kan liksom inte sluta visa sina tänder för att leendet är på topp just då.


Men har ni någon gång fått den där känslan när ni lämnat den där personen, och sen vill skriva till honom/henne hur allting ligger till då den personen helt plötsligt slutar svara. Man får panik, ångest, ja det ena och det andra. Vad ska man ta sig till.. Det är den stora frågan. Man mår hur dåligt som helst och bara tänker på vad som gick snett. Man har sömnlösa nätter, och under dessa sömnlösa nätterna finns det bara en person som man tänker på och man försöker skriva sms till den personen för man vill prata om det som hände. Men man klarar inte av det utan man suddar ut och sen skriver igen, men bara efter några rader börjar man sudda ut texten igen. Men helt plötsligt skickar man något man ens inte hunnit läsa och man ångrar sig. Istället inväntar man helgen och träffar sina vänner för att ta några öl och för att prata ut, men det som händer är det att man bara häller i sig för mycket och tillslut ballar ut, man smsar och ringer men något svar får man inte. Det är då man börjar inse att man var en idiot som verkligen trodde att den personen kände något för en...


Men något jag kan säga efter att ha varit med om detta är att det är svårt att släppa taget om någon som fick en att må så bra för stunden. Dom där känslorna försvinner aldrig, jag är ju även en sådan person som aldrig slutar kämpa för någon. Men ibland känns det bara som allting är över.... Men en sak vet jag, jag kommer alltid gilla denna människa och läser han detta så borde han vara riktigt glad för jag har svårt att få känslor för någon.
Jag tror faktiskt att jag är kär och kommer vara kär ett bra tag till.

happy holidays !

Ta hand om er och kom ihåg att alltid förklara känslor i tid.

GODMORGON

Godmorgon!

Gick inte till skolan idag heller, men imorgon måste jag dit eftersom att jag ska intervjuas om vård- och omsorgsprogrammet, trivsel på skolan, bytet av gymnasie och om våra planer om praktik i Afrika till nästa vår.
Ska bli spännande tycker jag, sitter här hemma och funderar ut lite på vad man ska säga men inget kommer upp.. Kanske bara blir en blank sida om vård -och omsorg..

Som sagt lite nervöst är det, men får ta den smällen eftersom att mina lärare valde ut mig som en bra talare inför folk. haha, lite roligt tycker jag...

Nu ska jag ta en koppkaffe och njuta av en gammal go serie, hoppas ni alla får en bra dag.


ÅLDERSSKILLNAD

Kom bara och tänka på åldersskillnad i ett förhållande, när jag såg ett par gå förbi mig när jag var ute med hunden innan idag. Vad många anser här i världen att åldersskillnad är ett stort problem, med det tycker absolut inte jag.

Har kärleken någon ålder? Övervinner kärleken dom problem som kan uppstå när det finns en åldersskillnad som kanske inte ses med blinda ögon av människor runt omkring? Mina svar på dom frågorna är att kärleken har ingen ålder, det är bara några siffror. Nästa fråga som jag ställer säger jag ett klart och stark JA till, kärleken kan övervinna allt, om det är äkta kärlek gör den det. När man älskar någon så har det ingen betydelse vilken ålder den andre bär och då bryr man sig inte om vad någon annan säger och tycker heller. Men orkar man stå emot, orkar man kämpa för den kärleken? Ja jag gör det men sen samtidigt så kan jag förstå att den som är äldre kan tycka det är jobbigt att förklara för vänner, familj och bekanta vad han ser hos en enligt dom barnrumpa. Vem är det man ska dela största delen av livet med? Den man älskar eller andra människor runt omkring? För mig är svaret givet på den frågan. Den man älskar så klart. Jag tror på kärlekens kraft och finns kärleken där så kan man tillsammans övervinna svårigheter som dyker upp, tillsammans skapar man det man önskar och drömmer om.

Kom ihåg kärleken har inga åldersgränser. Spela roll om det är 3, 5, 7 eller 8 år emellan dig och din partner för älskar ni varandra så är det bara det som räknas.


LIVETS DRYCK?



Vilken dryck tycker du är livets dryck? Det du inte kan leva utan...
Mitt svar är Kaffe, it's like a hero!
Det är måndag morgon, väckarklockan ringer, du funderar på att kasta ut klockan genom fönstret. Väl uppe ur sängen, in i duschen i hopp om att piggna till.. men när du kommer ut ur duschen fryyyyyyser du, vill bara krypa ner under täcket igen. Vad är då bättre än det där sprakande ljudet från kaffekokaren? En kopp varm, upppiggande kaffe. Helt plötsligt är man redo att möta dagen, men så var det dock inte idag...
Vaknade upp med världens huvudvärk och värk i hela kroppen. Gick ner och satte på kaffekokaren och bara väntade på att kaffet skulle bli klart. Hur gott som helst, det är verkligen livets dryck. Förövrigt stannade jag hemma från skolan idag för jag behövde verkligen återhämta mig efter helgen och min huvudvärk. Har aldrig haft den smärtan i huvudet som jag hade idag när jag vaknade, jag trodde verkligen att jag skulle dö men tjoho, jag lever!


Nu ska jag ta en ny koppkaffe med världens bästa mamma.
Kaffet är en trogen dryck, hjälper dig när du behöver energi, är social och är väldigt god!

15 JANUARI

Tro alltid det bästa hos varje människa, tills du har fått motsatsen bevisad.

Dagen har spenderats i soffan, man mår ju inte toppen idag men det är sånt man får ta ibland när man haft en rolig kväll/natt. Vaknade upp hos Emma imorse och där skrattade vi som aldrig förr åt allt som hade med kvällen/natten att göra, man undrar ju vad vi fick allting ifrån. Man kan ju inget mer än tacka för en bra kväll.
Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och sen försöka sova och ladda om inför en ny skolvecka, tråkigt nog... Hade hellre jobbat, skolan är ingenting för mig. Att sitta och läsa och skriva hundra gånger om dagen är som att bita i en citron, alltså riktigt surt.



Vart tog du vägen?
Jag saknar
dig så,
känns som du varit borta för evigt.
Kom ihåg Att JAG saknar dig.


SKÅL

Ja, rubriken talar för sig själv. Syns i dimman gott folk!

LYSSNA TILL DITT HJÄRTA

Du behöver inte rädda mig, bara du följer med mig på den jobbiga vägen. För vi har klarat det än så länge.

HERE WITHOUT YOU

Är lite små kär i denna killen. Herregud så snygg!
Förövrigt ser jag en väldigt betydelsefull person i dessa bilder, det får mig att le.
Hoppas på en bra kväll idag! önskar er en toppen helg.




NOT OVER YOU

Allt börjar kännas konstigt, allt är annorlunda. Jag vill inte ens tänka mera. Jag kan fortfarande inte sova, har inte sovit en hel natt sen fredag förra veckan vilket inte känns bra alls. Jag behöver sömn nu när jag har skolan att tänka på. Stannade i alla fall hemma idag för att försöka sova ut lite, men hjälpte det? - nej.. Jag har en så stor klump i mig just nu som bara blir större och större, tårarna bara rinner.  Jag ser hur konstigt mina föräldrar kollar på mig, dom får bara svar som "ja,nej, men sluta tjata". Jag orkar inte med alla frågor längre. Jag vill bara kunna skratta och kolla på hockey som vanligt med familjen, men det går inte. Jag ligger istället uppe på mitt rum och kollar avsnitt efter avsnitt på massa serier. Inte ens mina vänner verkar känna igen mig. Jag vill bara här ifrån ett tag. Jag klarar inte med alla blickar, alla fejk skratt jag måste göra, och allt det andra som jag inte ens orkar ta upp. Det är bara för mycket just nu.



Det är svårt att gå vidare efter något som hänt, och det är svårt att släppa taget efter allt. Men svårast av allt är att inse, inse det man inte vill. För ens dröm är förstörd. Man börjar istället förstå att tårarna är ens bästa vänner.
Varje dag tänker jag på dig. Undrar hur du har det, hur du känner.

I miss you,
all day, every day,
and you can not imagine,
how pathetic it makes me feel because...
I don't even know if you miss me back.

10 JANUARI

I bland får jag för mig att människor tror att jag är starkare än vad jag är. Men jag har svårt att hantera situationen, det är bara för mycket. Jag har varit under stor press under mycket lång tid. Det känns som att jag ligger strax under vattenytan och försöker komma upp över vattenytan för att få luft, liksom det känns som jag har andnöd. Det finns gränser för vad och hur mycket man orkar med.

Första dagen i skolan efter ett helt okej lov, blev en mardröm. Alla kollade runt på mig som om jag var ny på skolan, jag var bara lite tårögd, trött och arg. När jag kom hem gick jag och la mig, eftersom att jag inte kan sova på nätterna längre. Jag börjar tröttna på det här. Det värsta av allt var när min allra käraste mor sa till mig idag: "Du är inte den goa, ödmjuka Jenny längre. Vad är det som händer egentligen." Det undrar jag med.. Orkar inte med det här längre. En cancer sjuk släkting, en kille som gör mig galen, och ett liv som håller på att falla samman. Vad ska jag ta mig till egentligen. Jag har inte styrkan till det här just nu.

 

I WON'T LET YOU GO

Jag klarar inte av dessa sömnlösa nätterna. Har så mycket att fokusera på.. Jag klarar absolut inte av det här längre. Klarar speciellt inte av att släppa taget om dig.

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Sitter här och tänker på hur livet var när man var liten... Då skitsnack inte existerade, då kärlek var en puss på kinden och höjden av smärta var när ens barbie docka tappade benet, den värsta gråten var när man ramlade och skrapade upp knät, och den största rädslan var monstret under sängen... Ibland längtar man tillbaka........

Idag har jag bara klagat på allt.. Och medans jag satt där och klaga insåg jag att det värsta är att jag klagar för ingenting.. Jag vet att mina min kära lilla släkting ligger och kämpar med den värsta sjukdomen som finns i hela världen, cancer. Han är bara fyra år vår söta Vilmer... Imorgon ska han tillbaka till Göteborg och få ta massa prover och det ena och det andra. Det värsta av allt är att se alla så ledsna och nervösa över hur allt ska gå. Jag hoppas på det bästa, att han ska klara denna kampen också. Det är en lång kamp kvar, det är bara början imorgon. Jag vill inte bli av med denna underbara söta kille. Finns ingen så underbar som honom, sötaste killen i världen.


Med det säger jag godnatt och lägger mig och kollar på film.

00:00

Okey...

Jag har inte varit den vanliga Jenny på några dagar nu, känner knappt igen mig själv. Jag har inte kunnat prata med mina egna föräldrar eller med de närmaste vännerna jag har. Jag har alltid fått höra av mina vänner att jag är en så stark person, och en sådan som bryr sig om allt och alla. Och jag kanske har varit stark innan om man tittar långt bak i tiden, men jag börjar känna mig svag. Det är som en stor klump som sitter djupt in i hjärtat på mig. Jag orkar inte med tårar som måste rinna ner för min kind vara j*vla kväll/natt. I fredagskväll fick jag en av mina drömmar att gå i uppfyllelse, och jag kände mig stark för stunden. Jag var med en person som jag insåg gjorde mig glad, och som fick mig känna att jag levde. Det tackar jag för. Men en sak vill jag säga denna personen....




I NEVER THOUGHT LOVE CAN BE SO STRONG, NOW IT'S TEARING ME APPART

Godkväll!

Vet inte vad jag ska skriva faktiskt, är så tom på ord. Allt är jobbigt just nu, har verkligen världens jobbigaste dag. Allt som har med min kära släkting som fått tilllbaka cancern snurrar runt i huvudet på mig. Blir snart galen.
Gårdagen blev den bästa på riktigt länge, trodde aldrig jag skulle få ligga i hans famn.

Jag kan bara inte få dig ur mitt huvud. Du är det jag tänker på hela tiden. Du är den jag vill ha. Jag trodde aldrig känslor för någon kunde vara såhär starka. Tiden igår/inatt, det var den bästa i hela mitt liv. Tänker tillbaka hela tiden. När du la din arm runt mig, och jag kände styrkan istället för svaghet som jag alltid kännt innan. När jag sluter mina ögon är det bara dig jag ser, detta är nästan helt sjukt. Jag har aldrig kännt såhär. Bilden av dig är kristall klar. Jag kom liksom ett steg närmare dig. Men just nu är jag bara rädd att du/vi kommer glida isär, och att mitt hjärta kommer krossas. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till längre.


I think I love you.

CANCER

Hej, och godkväll!

Tänkte på det här med cancer, världens sjukaste sjukdom som finns. Blir så jävla arg.. Min lilla släkting på fyra år fick denna hemska sjukdomen när han var tre år gammal och blev frisk förklarad för ett tag sedan. Men nu har den här hemska sjukdomen kommit tillbaka i hans lilla kropp. Vad ska man ta sig till..? Man ger all styrka till familjen, men man orkar knappt det själv. Jag hoppas att denna söta grabb blir frisk, för annars vet jag inte vad jag gör.

Han var så glad när han blev frisk första gången, van älskade bilar och blev opererad och fick ett "r" på magen som såg ut som ett bilmärke. Och han sa; kolla min mage, det är ett bilmärke, kan inte bli bättre.

Jag önskar att detta var jag istället, för en fyra åring ska inte behöva gå igenom skiten. Egentligen ingen alls. Vilken jävla värld vi lever i...

I MISS YOU! YES I DO!




Kan inte sluta tänka på dig. Du är det finaste jag vet. Du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. Fast du är även med i drömmarna. Ta mig tillbaka till den där stunden. Jag saknar det så.

HATE TO SAY I TOLD YOU SO

Du och dina sorgsna ögon tappade modet. Jag inser att det är svårt att fatta modet i en värld full av människor. Hur man ska ta det ena och det andra. Du kan glömma bort allt, allt vi gjort och det vi varit med om. Och mörkret inom dig som får dig att känna dig så liten. Men jag ser dina sanna färger, dem lyser igenom. Jag ser dina sanna färger det är därför jag fortfarande tycker om dig för den du är. Så var inte rädd för att visa dig. Dina sanna färger. Äkta färger som är vackra, lika vackra som en regnbåge. Visa mig ett leende då, var inte olycklig, jag kan inte minnas när jag såg dig skratta senast. Om denna värld gör dig galen, lev då istället upp till dina drömmar istället för alla andras. Bli inte som alla andra kära du… Det är dom som gör din värld galen.

Jag saknar ditt gamla du. Snälla bli inte som dom andra, I HATE TO SAY I TOLD YOU SO. FUCK THEM!

DRÖMMER MIG BORT...

Godkväll!

Nyss hem kommen från Emma. Hade en trevlig lugn kväll, skönt det! Var behövligt.
Nu ska jag slänga mig i soffan och bara njuta av resten av kvällen, senare runt 11 blir det att kolla på hockey. Sverige - Finland, kommer bli en bra match. Hoppas jag orkar sitta uppe så länge bara, är jätte slö...

Nu när jag gick hem från Emma var det så tråkigt väder, snöblandat regn.. Kan det bli värre? - nej!
Fy, vad jag börjar tröttna på Sveriges väder. Ska snön vara här så kan den väll få ligga någon gång och inte vara såhär äckligt slaskig hela tiden. Så just nu drömmer jag mig bort med mina bilder från Gran Canaria. Vore inte helt fel att åka utomlands ett tag och slippa detta tråkiga väder.

1 JANUARI 2012

Oh, hej!

G
ott nytt år på er allihopa!
Dagen har jag spenderat i min underbara säng, blev sängdags väldigt sent inatt runt 5-6 tiden. Är så när man vill jävlas med sig själv och verkligen måste kolla på den där hockeymatchen. Vilken rysare det blev, men skönt att Sverige vann. Blev massvis med film idag, perfekt. Sorliga, kärleksfulla, och mycket styrka. Det är så det ska vara. Nu ska jag lägga mig och kolla på Änglagård, och njuta av de timmarna som är kvar av denna dag. Var rädda om er.

Nytt år nu väntas nya utmaningar och möjligheter!

GOTT NYTT JÄVLA ÅR

GOTT NYTT JÄVLA ÅR SVERIGE, NORDEN, EUROPA, VÄRLDEN!



PARTYPINGLORNA, NU LADDAR VI INFÖR NATTEN MATCH! SKÅÅL!

RSS 2.0