I HAVE ALWAYS BEEN IN LOVE WITH YOU

Bjuder på en låt som spelas om och om igen hos mig

KIPPIS

Godkväll!

Skön dag i solen i Halmstad. På väg till fest med sköna vänner. Säger skål (KIPPIS). Ha en bra kväll allihopa!

ÅTTA MÅNADER OCH EN DAG

Åtta månader sedan hela hockey Sverige stod i chock .Åtta månader sedan jag satt framför TV;n och inväntade det hemska beskedet om Stefan var med på planet eller inte. Åtta månader sedan en av mina idoler försvann ifrån världen hastigt. Åtta hela månader sedan. Tiden den gåt fort!

Jag har aldrig direkt varit ett Hv-fan men jag stod alltid upp för Stefan när han räddade oss i vm-kval och annat. Han fick mycket respekt. Jag kan knappt förstå att en sådan ung spelare som var i sina bästa år fick lämna sin hockey karriär och både sin fru och två barn så fort. Även vänner, och fans. Han ville ju se sin tröja hissas i arenan själv om några år. 

Alltid älskad, Aldrig glömd!

Såhär minns vi dig!

LÖRDAG IN TRE HJÄRTAN STADEN

God kväll!

Igår var det ett årsedan all kamp började för Vilmer som hade cancer. Känns så himla hemskt att veta att en liten kille på fyra år inte fick leva ett långt liv som vi andra förhoppningsvis kommer få göra.

Är i tre hjärtans staden i helgen. Så himla underbart att vara tillbaka här nere. Mysigt värre!
Ikväll blir det till att dricka lite och titta på hockeyn, kanske drar ut en sväng på stan med min bror. Får se vart kvällen tar oss. Önskar er alla en underbar lördag kväll!


Lev livet idag, det kan vara slut imorgon!

RSS 2.0