BE HAPPY FOR THIS MOMENT/.../

FRÅN VARJE PLATS LEVER ALLTID ETT MINNE KVAR

Har det här mörkret ett namn? Grymheten, hatet, allt.. Hur hittade de oss? Hur hittade de dig? Smög det sig in i våra liv eller sökte vi de och önskade det? Vad hände med oss, och dig?

En sak jag vet säkert är ialla fall att vi inte önskade det, vem vill ge sina nära och kära en kamp som kan leda en mot slutet fortare än något annat? Himmelen måste helt enkelt saknat sin ängel den dagen du försvann ifrån oss, vi kämpade men vågorna vann sjunger Nilla Nielsen i en av sina låtar.. Det värsta är att det stämmer in så himla mycket. Varje dag påminns jag om den underbara lilla killen som var här och kollade på kattungarna för något årsedan. Men dom åren flög förbi oss, jag önskar så himla mycket att jag och alla kunde gjort något för att hjälpa denna underbara killen.Alla minnen är uppslukade av mörkret, och smärtan. Så har det här mörkret ett namn? Är det hans namn? Lilla Vilmer,  Jag hoppas att du har de bra vart du än är i ditt stora badland. Kom hem snart!


DAGS ATT HÖJA VOLYMEN

Äntligen helg igen, hur underbart som helst!


Medans alla andra njutit av sitt lov så har jag jobbat. Fett keff men ändå roligt! Insåg idag att jag Är och förblir prefabs drottning! hamen. Så ska det vara. Nu inväntar jag maten och sen blir det massa fix inför ikväll därför höjer vi volymen till max. Ha en bra helg allesammans!


WISH YOU WERE HERE

Du är borta med de gyllene dagarna, allt blev som en sida ur en prinsessas dagbok. Så här står jag ensam som en ledsen liten medborgare. Men jag är fortfarande övertygad om att det finns något som skulle kunna heta ”vi”. Stunden då vi träffades är efter mig som en skugga, och jag drömmer. Kan lova dig att jag redan lidit tillräckligt och att jag inte orkar göra det mer.

Jag har sett din handling, och jag vet all fakta. Men jag är fortfarande kär i den personen du är och kommer alltid att vara. Det är inte svårt att se vem du är bakom ditt fina ansikte. Jag är fortfarande förälskad i dig, och jag önskar att du var här.  Som kärlek vid första ögonkastet.

Önskar så att du var här.... Jag saknar dig.

ÖGONEN SVIDER OCH HJÄRTAT DE BRÄNNS

Jag sitter med världens största klump i magen, mår inte alls bra. Har ont i ögonen, hjärtat, magen, ja överallt nästan. Jag har varit så sjuk känslomässig de senaste dagarna, allt har kommit som en stor våg. Vet inte hur jag ska orka stå ut med de här. Känner mig verkligen nere, måste försöka rycka upp mig på något sätt. Och tänkte bara säga de att kärlek är bara en ren överskattning.


JAG KASTAR MINA TANKAR ÖVERALLT

Jag börjar om varenda dag. Försöker vara det dom vill att jag ska va, men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.



Låten beskriver mina känslor just nu.. Ajjemen, tänker inte skriva mer just nu, är så trött på allt.

Hoppas ni får en bra kväll, hej!
RSS 2.0