WINNERBÄCK

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen..

EN ANNAN VÄRLD

Godkväll!

Snart helg igen, veckorna bara springer förbi. Förra helgen beslutade jag mig för att åka ner till Halmstad efter många om och men, när jag väl kommit ner och sitter och äter lite gott med min mor, far och farmor så kommer ett mms från min bror "visst har vi fina händer" då har min älskade bror gått och förlovat sig med sin fina Johanna. Glada för deras skull, så fina ihop!

Förra helgen var underbart rolig nere i Halmstad, träffa goa vänner och drack fina drycker. Imorgon åker jag ner till Halmstad igen. Blir aldrig trött på den staden alltså, det är som en helt annan värld där nere. Folket är trevligare, havsdoften, allt är bra där men det bästa är nog ändå att man slipper alla krav. Och man kommer hem ifrån!

"Hemma bra, men borta bäst"

Nog pratat om förra helgen. Denna veckan har ju bara varit till att njuta av, inga vanliga lektioner direkt eftersom att allt är klart och betygen är satta. Känns rätt meningslöst att vara där men ibland får man bita i det sura äpplet och gå dit.
Imorgon blir det myspys med klassen.


Ps. Har ni inte lyssnat på stiftelsen nya låt - en annan värld, så gör det nu! Ds.

Nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon, ha en underbar helg mina vänner! Kram Jenny

UNDERBAR VECKA

Go' eftermiddag!
 
Veckorna bara rullar på fortare och fortare men visst är det skönt. Herrom dagen tog ju vi som sagt VM-guld i hockey, inte trodde man det... Dock gjorde det min vecka, vart så himla glad. Ångrar att jag inte åkte med upp till Stockholm och tittade på VM-hjältarna i kungsträdgården. Det hade varit så himla kul men har man inte tid för sånt så får man stanna hemma och följa det live på datorn.
 
Förövrigt så har jag klarat av alla ämnen för denna terminen, det är ännu skönare. Allt rullar på som det ska och jag kan inte klaga. Livet leker helt enkelt. Nu har jag bara ett besvär och det är beslutångesten om jag ska till Halmstad i helgen eller inte... Help!!?
 

 
 

INTO THE WILD

Godmorgon!
 
Sitter just nu nere i Halmstad och tittar på filmen "Into the wild" en film som går rakt in i hjärtat på en. Filmen är baserad på en verklig historia. Den verkliga historian handlar då om Christopher McCandless som var en amerikansk vandrare, han vandrade först runt i USA i två år och sedan begav han sig till alska där han försökte överleva på ett självständigt sätt. Efter cirka fyra månader i vildmarken så avledd han pga svält. Filmen into the wild är då som sagt baserad på hans historia och hans livshistoria inspirerade en författare som sedan skrev boken in i vildmarken. Christoffer avled i mitten av Augusti 1992. I filmen heter dock killen Alex därför att Christoffer döpte sig till Alexander Supertramp under sin tid d¨å han ansökte till en välgörenhetsorganisation, dit han gav alla sina pengar efter sina studier..
 
Tycker allt ni ska ta och slänga er i soffan och titta på denna filmen en kväll nu under den kommande veckan. Detta har varit en av mina favorit filmer sen den kom ut, den är så gripande och jag hade gärna viljat testa på det Christoffer gjorde. Mäktig film. - Se den NU!
 
 

HOCKEY-VM

Jaha, jag och bloggen sammarbetar inte så bra längre. Känner att jag inte har haft tid för att blogga den senaste tiden, har varit så himla mycket i skolan. Kämpar för varje dag som går, är så himla skoltrött.
 
Men jaja, förra helgen var det ju som sagt långhelg och då spenderade jag min tid nere i tre hjärtan staden, Halmstad. Den där staden alltså det är något speciellt med den, man mår så himla bra där nere. När jag ändå var där nere så passade jag på att titta på hockey-vm och dricka lite goa drycker till det, träffade även på några goa vänner och spenderade lite tid med dem. Blev en hel del öl, men vad jag gör det om tusen år?
 -skämt å sido. Längtar tills man kan vara där nere under några veckor och ligga på stranden.
 
Förhoppningsvis så är den staden min studentstad om ungefär ett år. HOPPAS, HOPPAS!
 
Men nog pratat om det, denna veckan har i alla fall gått sjukt fort vilket är underbart. Ska skicka in en inlämning som jag precis skrivit klart sen blir det hockey-VM för hela slanten. Och massvis med packning inför helgen i Halmstad.
 
Förövrigt om hockey-VM, vad händer där? Både Ryssland och Tjeckien är utslagna, vilken jäkla skräll. undra hur detta ska sluta. Jag tror på Finland i final i varje fall.
 
 
 
 
 
RSS 2.0