DETTA ÄR BLAND DET SÖTASTE JAG SETT

 Detta är bland det sötaste jag någonsin sett, små lyckotårar kommer fram. Vilken känsla. MYSKLIPP!

FIRAR IN HELGEN

Igår var det ett årsedan vi begravde vår finaste ängel, Vilmer! saknar honom, hoppas att han simmar lugnt i sitt fina badland. Kommer aldrig glömma leendet som han alltid gav oss. Tänk att en fyra åring ska få lämna en jord så tidigt, önskade att det vore jag så han kunde uppleva allt det roliga i livet..

Men nu är det slut på depp snacket det är ju som sagt fredag, hur underbart är inte det..?!
Firar in denna efterlängtade helg med underbart folk. "Vänner som står kvar och aldrig försvinner."

Visar upp mina två sidor ikväll!



2013-03-07

Godkväll!
 
Har haft en liten bloggpause eftersom det vart så mycket den senaste tiden. Har haft massvis med arbeten som skulle vara inne till denna veckan. Känt mig super stressad, sen har jag vart upptagen med det ena och det andra. Men ska försöka bli lite bättre på att blogga och berätta vad som händer i mitt intressanta liv som en tonåring.
 
Tycker alla kan kolla in på vår klassblogg, bloggen handlar om vad vi gör och hur vi ska ta oss till Afrika nästa år. Checka: http://voelva.blogg.se
 
Förövrigt så ska jag sova nu och ladda upp inför morgondagen då jag och min klass ska hjälpa till på den internationella kvinnodagen här i Tranemo. Ska bli roligt! Efter det så ska vi i klassen spendera kvällen tillsammans, ser framemot en riktigt grym kväll. Ha det finfint!
 
Nattinatti! Kramar Jenny
 
RSS 2.0