SAKNAD GÖR SMÄRTAN VÄRRE, SMÄRTAN GER MER SAKNAD

Vaknade upp på fel sida idag efter min sjuka dröm om fina Vilmer, gick på jobbet och kände mig allmänt nere sen kom jag å tänka på att vissa faktiskt har det värre och så är det ju. Finns alltid någon som har det värre. Tror att allt är så jobbigt med drömmar osv eftersom att jag inte fick ett riktigt hejdå.

Drömmen var helt sjuk, satt i kyrkan och allt såg precis ut som på begravningen men helt plötsligt hoppade han upp ur kistan, och sprang runt frisk. Han kramade oss och bad oss sluta gråta för han var ju hos oss igen. Sen slutade alla gråta och helt plötsligt var han borta igen. Allt var så levande... Men de var bara en dröm. Men tur nog har jag ju mina arbetskamrater som alltid får mig att le lite extra. Kommer att sakna dom när vi går på semester/lov nästa vecka. men nog pratat om det.

Nu har jag i alla fall packat min väska inför en helg i fina Halmstad, ser fram emot denna helgen. Behöver lite tid med mina fina vänner känner jag.

Ha en bra helg allesammans!

BRA HELG!

Helgen spenderades i Halmstad med härligt folk. Mina underbart fina vänner ni är så mycket värda.

Torsdagen blev sjukt bra började med att jag träffade Emma och Gustav sen gick vi till några vänner från Växjö. Kvällen/natten med dom blev riktigt bra.

Fredagen var nog den jobbigaste dagen av alla, en dag närmare jobb och bakis. Inget kunde bli värre. Men kom igång tillslut och den kvällen slutade med att vi var med fint folk ifrån Ljungby. Den kvällen blev nog ändå bäst, även om hela dagen var jobbig på ett sätt.

Lördagen blev inte alls som jag trodde men kul hade jag så länge jag minns vd som hände. Började med fint folk på campingen där vi sjöng, dansa och snackade om fina minnen och samtidigt fick i oss en eller en annan öl. Slutade med att vi drog in till stan, och hade det roligt. Minns inte hem gången från stan alls, blev slagen under kvällen förstod ingenting. Slutade med att jag hade gott utan skor hem, var hemma runt 6 imorse. Så den kvällen/natten blev bara kaos. Ingen ide att berätta mer.

Idag mår jag inte alls bra och har ångest över att behöva jobba imorgon. Nu ska jag sova och försöka tänka ut vad man kan hitta på nästa helg. Ha det gött!

EN DAG KVAR!

God eftermiddag!
Helgen har varit härlig med massa underbara människor. Låg dock väldigt mycket i sängen i fredags och i lördagsmorgon, hade en riktigt jobbig förkylning. Men sen på kvällen kom jag igång med, träffade så underbart fint folk och drack lite öl. Mums!

Idag ska jag och klasskompisarna kolla på fotboll och lite så. Sen imorgon är första året på gymnasiet avklarat, tiden går fort. Vi räknade ut att det bara är ett år och två månader (i skoldagar) kvar tills vi tar studenten. Men men på onsdag börjar jag jobba, ska sommarjobba i 4 veckor.

Men nu ska jag fixa massa saker och sen dra till Tranemo. Ha det underbart alla! Glöm inte hålla på Sverige ikväll!

Xoxo

LIVETS ENKLA SAKER

'Några människor kommer in i ditt liv och blåser omkull dig. Andra lämnar dig när det blåser som värst. Men några kommer som en lugn sommarvind och smyger sig omkring dig som en skön filt. Dem kan vara borta under en långa perioder, men kommer allltid tillbaka.. Eller oftast..

Jag är stark för jag känner till svaghet, jag har medkänsla eftersom jag har upplevt lidande. Jag lever för att jag är en kämpe. Jag är klok eftersom jag har varit dum. Jag kan skratta, för jag har känt sorg. Jag kan älska eftersom jag har känt förlust. Jag har lärt mig att ta vara på dem sanna vännerna som alltid hjälpt mig igenom stormarna.'

UTAN ERA ANDETAG

Ett stort tomrum är kvar efter ens bortgång. Eller mångas bortgång i släkten. Ett stort hål som gör mig svag, och irriterad lätt på personer. Jag tänker inte sitta och gråta för eran skull som försöker sänka mig ännu mer ner på botten för jag orkar inte med er mera, jag klarar mig utan era andetag och försöker jobba med mina egna andetag istället.

JU MERA DOM SPOTTAR PÅ MIG, DESTO SNABBARE KOMMER JAG BLOMMA

Jag är trött på Tranemo kommun. Härligt att det är lov snart så man kan jobba de tre veckorna snabbt och sen bege sig långt här ifrån. Till Halmstad. Eller någon helt annanstans.  Där man slipper alla "vanliga personer" som man jämt umgås med.

"Now you're just somebody that I used to know"

RSS 2.0