SAKNAD GÖR VERKLIGEN ONT

Jag mår dåligt när jag tänker på hur fort dagarna går. Varje dag är ännu en dag utan dig. Saknad gör ont. Saknad, och tanken om att aldrig mer få träffas gör ondast. Det känns som ett upprivet hjärta, ett sönderslitet köttstycke. Ett hjärta som bara blöder utan andrum. Ögon som svider, bara gör att det gör ont att gråta av saknad. Tårarna är lika många droppar som droppas utanför fönstret denna dag. 

Alla minnen är fortfarande i liv. Jag saknar. Snälla kom hem nu Berglund! Inte en dag till utan dig kommer funka, har så mycket att säga dig. Ditt skratt, din röst, din närhet du gav oss, allt det där behöver jag nu, nu och nu också. Vi alla behöver dig! Det var i sådana här lägen du var kungen för oss alla. Du gav alltid ett ledsamt ansikte ett leende. 

Fan. Hatar, vi hatar att du inte finns bland oss längre. Snälla. Jag ber dig att komma hem och rätta till allt. 

Älskar dig förevigt min vän. 

DET DU GAV OSS

"När vänner försvinner eller kärlek tar slut, så ser man allt med lite andra ögon"
 
Har ni någon gång känt att saknad tar över er kropp? Har ni någon gång känt hur det är att förlora en som ni alltid sett upp till?
 
Om inte, så skall jag berätta detta för er. Saknaden dyker upp fram och tillbaka. Vissa dagar känner du inte av något, men de dagarna som verkligen känns det är dem som gör ont. Att förlora någon som man alltid sett upp till och alltid kunnat höra av sig till om något hänt osv, är som att förlora hoppet och tron på en bättre framtid. Man vet inte vem som nu ska hjälp en vid dem jobbiga tillfällena. Och ni som läser detta, var snälla och lova mig en sak. Ta vara på dem ni har och dem tillfällena som ni faktiskt får tillsammans.
 
Finaste älskade, Berglund!
 
Det var stort det du gav oss. Dina ögon var ett fritt fall varje gång. Den stora frågan man ställer sig dag från dag är varför. Vart är alla fina samtal och sms, ibland har jag försökt ringa men när signalerna bara försätter förstår jag att det faktiskt är sant, att du inte finns här bland oss längre.Det finns en anledning till varför du är borta idag, och det är att du passerade fel plats vid fel tillfälle. Du fick lämna dem du älskade och vi blev lämnade av en älskad vän. jag minns så väl att jag skrev till dig innan du satte dig i bilen den dagen att du skulle köra försiktigt och ta hand om alla andra fina vänner när du kom hem.
 
Varför denna världen fungerar såhär med att folk måste lämna, det är det ingen som vet. Det finns liksom ingen riktig förklaring. Men vi har i alla fall fått skicka en väldigt fin vän till en förhoppningsvis finare plats. Du är nu en fin ängel och jag lovar dig att efter allt som planerats idag, och efter allt som blivit sagt så kommer detta bli den vackraste begravningen. När denna dag kommer om några veckor kommer mitt hjärta falla åter igen.
 
Men du ska veta att du är riktigt saknad och du kommer aldrig bli glömd.
Evig kärlek till dig älskade Berglund!

EN HELG SOM NU SKRIVS TILL ETT MINNE

Godmorgon!
 
Idag skriver jag för att få skriva av mig. Denna helgen skulle skrivas in i historian för roligheter men det hela slutade i sorg. Men jag håller fortfarande fast vid att vi hade roligt hela fredagen fram tills att jag kom hem och fick det hemska beskedet angående en väns bortgång.
 
Ibland inträffar det ofattbara och man tror inte att det är sant. Natten till lördagen krockade en vän med en älg, avled direkt på platsen pga skadorna. Lördagen och söndagen har bestått av ren sorg, tårar som runnit ner från kinden konstant. Det svåraste av allt är att inse vad som hänt och vad som kommer ske framöver. Läser igenom gamla sms som skrevs, och tittar på bilder från den så kallade Halmstadveckan. Känns hemskt att idag behöva ta steget och radera smsen även om det känns rätt, men bilderna och minnena ska få leva kvar.
 
Jag är hemskt ledsen och skickar mest tankar till familjen. Du kommer föralltid leva kvar i mitt hjärta, Berglund! Du var en otroligt fin människa som alltid visade sitt stöd. Vi ses igen när min tid är inne. Sov så gott vännen!

2013-10-04

Efter många om och men sitter jag nu och skriver i varje fall. Folk har tydligen saknat det här med att läsa min blogg. Men som sagt jag är inte den människan som sitter och skriver om mitt vardaliga liv för det är inget intressant. För just nu består mitt liv av att skriva inlämningar efter inlämingar samt träning.
 
Är inte den personen som schema lägger mitt liv genom att blogga om det utan här skrivs det oftast om mina tankar och känslor efter att ha gått igenom de svåra i livet. Men jag ska allt försöka göra er glada och skriva lite oftare. Men som sagt jag ska göra allt jag kan för att göra er nöjda. Och ni hemma i Värnamo som läser, jag gör detta för just er, så ni vet.
 
Men jag säger till er redan nu att de kommande dagarna kommer jag varken ha tid eller lust till att skriva eftersom att det är fullt upp. Idag åker jag och Louise med resterande i klacken för att heja fram Nittorp nere i Helsingborg. Och resterande dagar i denna helg kommer bestå av plugg, mys med familjen och förberedelser inför nästa vecka då jag fyller år. Och som ni där borta i Värnamo redan vet så kommer jag att komma hem och besöka er för en utgång efter nästa vecka, så gör er redo. Jenny är snart tillbaka, med kloka och bra meningar samt alla goa kommentarer. Let's go!
 
Massvis med kramar från mig.
RSS 2.0