1 ÅR - FUCK CANCER!

Idag värker mitt hjärta lite extra. Mina tårar rinner så att ögonen svider. 12 månader, ett helt år har gått sen du lämnade denna jord för att bege dig till ditt stora badland.

Vet inte vad jag ska göra eller säga. Men vi alla saknar dig, hoppas du sover så gott och badar lite då och då. Simma lugnt fina Vilmer! Vi ses snart!

FINLAND

Godkväll!

Har inte haft tid för att blogga här i Finland innan nu. Men nu har vi i alla fall kommit till Helsingfors, igår var vi i hyvinkää (Hyvinge). Eller rättare sagt vi lämnade hyvinkää idag. Vi har hunnit med att titta på två hockey matcher under två dagar, shopping och massvis med mys och andra godheter.


Man kan ju säga att jag underskattat hyvinkää, trodde det var som lilla Tranemo hemma i Sverige men där hade jag fel. Det var sjukt stort, bodde tydligen ca 45 000 där. Mysig stad faktiskt, även om man inte hann se så mycket. Vi spenderade mest tid i ishallen och på restauranger. Kan även säga att hockeyn är lite roligare här i Finland eftersom att dom tillåter lite hårdare tag, men på läktaren har Sverige bättre tryck. Tur att H.K.H vann sina två matcher vi fick se, nu ska vi njuta av livet på hotellet innan det blir en till shoppingrunda imorgon, ska även lämna detta land för att bege oss hemåt imorgon. Tar ju trotts allt ett dygn med båten ungefär.

Hoppas ni har det bra där hemma, jag har det sjukt bra och har även haft det. Ses på tisdag hemma i Sverige mina vänner!

RSS 2.0