FÖRR VAR EN TID DÅ ALLTING VAR BRA.

Förr var en tid då allting var bra, då man inte kunde klaga på det ena och de andra. Då skitsnack inte existerade, då kärlek var en puss på kinden, och höjden av smärta var när ens barbiedocka tappade benet. Den värsta gråten var när man ramlade och skrapade upp knät, och den största rädslan var alla otäcka drömmar. Ibland längtar man faktiskt tillbaka, tillbaka till den där tiden då allting var bra. Man förstod liksom inte vad som hände i livet, eller vad som skulle hända framöver.

De 6 senaste åren har varit som en mardröm för mig, jag har gått igenom så mycket. För mycket. Känns knappt som jag hunnit reagera efter alla bortgångar inom släkten, eller hunnit tillbringa tid med mina vänner eller någon i familjen.

Det jag vet är att jag alltid haft vänner som funnits där, och det är jag riktigt glad över. Men jag vet även hur mycket tid jag förlorat inom mig själv efter allt, jag har inte träffat den där killen som jag önskade att jag träffade för längesen. Jag har sagt ifrån själv för att jag inte vågat, för att jag har kännt mig för svag. För att jag varit rädd för att gråta i någon annans famn, men ikväll när jag tittade på Sofias änglar då jag gick in till min mor och berättade hur jag mådde insåg jag hur beroende jag är av någons närhet. Och jag vet att det finns en person där ute som jag vill träffa men aldrig vågat pågrund av alla motgångar. Jag hoppas att jag får tid och rycker upp mig nu och ser till att träffa den underbart fina killen, för jag vet att jag behöver hans närhet. 

Förlåt alla kära vänner för att jag varit tillbaka dragen, nu ska jag försöka gå vidare i livet. Med det säger jag godnatt!


"Önska inte att allt var lättare, önska att du var bättre. Önska dig inte färre problem, önska dig större skicklighet. Önska dig inte mindre utmaningar, önska dig större visdom."

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Eller skall jag gå förbi en gång till?

I'M GONNA LOVE YOU THROUGH IT

when you're weak, I'll be strong
when you let go, I'll hold on
When you need to cry
I swear that I'll be there to dry your eyes

HELT GALEN I DIG

Helt galen, galen i dig! precis så ja...

DEN FINASTE ÄNGELN!

Jag tänker så mycket på denna underbara killen, den finaste ängeln.

ETT SISTA FARVÄL

Att säga hejdå, det är de begravningarna är till för...
men jag kunde inte, jag ville inte.
jag kunde inte förstå att du låg där,
allt var så ofattbart.
jag vill inte att du ska vara borta.
jag vill bara ha dig här hos oss..
jag vill att du ska kunna vara med oss alla.
men allt är så konstigt ...
att jorden fortsätter snurra, tiden fortsätter rinna.
att livet fortsätter, för alla.
alla utom dig, du som förtjänade ett liv.
ett underbart liv, kanske till och med det bästa.


Simma lugnt Vilmer

 

TIME TO SAY GOODBYE!

Vilmer 

Kommer alltid minnas dig som den gladaste killen
Kommer alltid minnas dig som en vinnare
Kommer alltid minnas dig som en bilälskare
Jag kommer minnas dig med mitt leende
Kommer alltid att sakna dig!






Nu har dagen kommit och jag är inte alls redo, vila nu skönt min fina släkting.
Glöm inte att bada i ditt vattenland. Kommer alltid att minnas dig!

20120311

Det är svårt att gå vidare, och det är svårt att släppa taget. Men svårast av allt är att inse.

Sitter här hemma i soffan och funderar på hur den kommande veckan kommer bli.. På onsdag ska vi säga farväl till Vilmer och jag är verkligen inte redo. Jag har så svårt för att inse att det har hänt, det känns fortfarande som om han är på lasarettet och kämpar. Som om varje dag vore en ny med massa ny tag.

Jag önskar bara man kunde gjort något, men allt är försent. Jag hoppas du badar mycket i ditt stora vattenland. Jag kommer aldrig glömma dig, Vilmer!!

20120309

God kväll eller eftermiddag kanske man ska säga.

Dagen har varit bra, och nu ska den även avslutas på ett bra sätt. Sitter här och inväntar Emma, för vi ska dricka lite granna innan vi beger oss till Gislaved för att titta på hockey. Efter matchen dra vi hem igen, för att fixa till oss lite till för att dra vidare igen. Jag önskar alla en bra kväll!

20120308

God kväll!

Kom hem från Emma för en stund sedan, spenderade lite tid tillsammans med henne, Calle och Cizzy. Härligt folk de där. Jag är så glad ikväll för min bror har kommit hem ifrån Thailand, herregud va jag saknat honom. Även om man kan tycka sina syskon är jobbiga, så älskar man ju dem. Men det värsta är att inte ha det som vanligt hemma när någon av dem är på semester, men nu är han äntligen hemma igen. Det roliga var att han inte visste att vi hade skrivit hyllningstal i skolan, och att jag hade skrivit ett till honom så när jag var redo läste jag upp mitt tal för honom och övriga i familjen. Min bror låg med täcket över huvudet och tyckte talet var bra och det värmde mig. Läs talet här nedan..

" ”Du är där när ingen ser mig, och du är där när stormen yr” sjunger Sonja Aldén i låten du är allt. Jag tror varje människa här i världen har en person som dem inte skulle klara sig utan. Någons liv man värdesätter högre än sitt eget. En människa man skulle offra allt för. För mig heter den personen Markus Lundmark och den 9 oktober 1995 blev jag din lilla syster.

 

Som så många andra syskon så bråkade vi när vi var mindre, om vem som skulle få göra det ena och det andra, ja om allting. Även om jag var den där systern som alltid kom med dom hårda orden och dom där nyptagen, så såg jag alltid upp till dig. Det var nog inget jag tänte på i den åldern, men jag vet att jag alltid beudrat dig. När jag var rädd för att sova ensam så visste jag att det alltid fanns en plats jämte dig.

För ungefär ett årsedan bestämde du dig för att bli brandman, som du sedan blev. Jag är väldigt stolt över dig. Men för någon månad sedan då du var ute på en brand kom jag och tänka på hur jobbigt jag egentligen tycker de är när du är en av vardagarnas hjältar. Jag är väldigt stolt över dig, men ”tänk om” något hemskt skulle hända dig under en utryckning. Vem skulle jag jävlas och skratta med om dagarna? Vi går så bra ihop eftersom att vi är så lika i sättet.

En vän sa en gång till mig:

”Man behöver luft, vatten och mat, man vill helst slippa allt tjat. Man behöver roliga vänner, som förstår hur man känner. Som förstår hur man mår, och inte bara går. Detta är inte överdrivet, för vänner är viktiga i livet.”

Och jag vet att du är en av dem sanna vännerna som aldrig skulle lämna mig, och jag har även tur att ha dig som bror. Du ska veta att du räcker för mig. Du är mitt allt!

Du är den jag är rädd för att förlora, du är den jag skulle vilja ta med mig till en öde ö. En som jag vet inte skulle lämna mig.

Jag älskar dig, Markus Lundmark!"

20120305

Godmorgon!

Vaknar upp och ser att solen lyser, hur glad blir man inte av att solen lyser..? Man blir ju helt galen glad. Nu blir det till att ta en kopp kaffe ute i solen med fina vänner. Sen åter tillbaka till verkligheten, skolan... Medicin grundkurs är förbaskat kul när man inte har något att göra.

Helgen spenderades med underbara vänner, hade riktigt skoj. I fredags blev de lite fest, det är väl så det ska vara en fredag antar jag. Lördagen blev mer soft med lite vin och fint sällskap. Helgen avslutades med lite hockey i Gislaved  och sen var det bara att åka hem och slänga sig i soffan och invänta big brother.
Ja, ungefär sådär har min helg sett ut.

Nu inväntar jag bara nästa helg! Hoppas alla får en trevlig dag.

20120302

Idag lyser solen pågrund av en fin sak. Världens finaste ängel måste få bada i sitt vattenland.

Jag förstår inte hur fort dagarna egentligen går, dom bara paserar med fullfart. Redan fredag..
Jag älskar fredagar, men fredagar är också en ren helvetes dag. Allt har just hänt på fredagar.

Igår fick vi se den där annonsen som vi inte ville se på flera år, eller inte ens ville hinna se.
Jag försöker förbereda mig inför dagen då alla tårar aldrig kommer ta slut. Dagen då begravningen är hoppas jag på solljus, så vår fina kämpe får bada ännu fler dagar i sitt vattenland.
Jag vet att alla kommer minnas dig på samma sätt som jag kommer minnas dig. Alltid killen med det stora leendet.



Jag önskar alla en bra helg, och jag hoppas du får bada mycket nu Vilmer. Massvis med kramar från mig!

RSS 2.0