31 DECEMBER

Hej gott folk!

Nu är det bara några timmar kvar av detta året, och tänkte att jag kunde dela med mig av lite bilder sen året..









image description











Har sjukt mycket bilder sen detta året, här är en del goa.
Vill tacka alla mina vänner för detta året, nu är det bara att tagga nästa!

Gott Nytt År På Er!

HOCKEYKVÄLL

Hej, sitter just nu i soffan med min kära bror och inväntar maten. Efter maten blir det att dra på hockeyderby i Jönköping mellan Hv71 och Frölunda. Ingen rolig match nu kanske när så många är skadade och vissa är med i Jvm för Frölundas del men det får gå. 

Imorgon kommer mina fina flickor hit, så blir det go mat och massa annat smått och gott. Nyår redan, hur fort har det inte gått...? Herregud, säger jag bara.


Snygg eller vad?

JVM

Jajamen, ni såg rubriken. Nu slänger jag mig i hockeysoffan för att kolla hockey, efter en sjukt bra kväll med min sköna vän Emma. Kom igen nu Sverige!! Hoppas jag orkar kolla hela matchen. imorgon beger jag mig hem till Värnamo under dagen, herregud vad jag saknat den delen av Småland och min finfina morfar.

image description

Jag & Emma för ett tag sedan, njut av bilden!

26 DECEMBER

Hej! Kvällen igår blev helt okej. Träffade många gamla sköna vänner, härligt att äntligen få träffa dom. Vissa saker som hände kan man ju diskutera. Vaknade upp med ett skönt skratt och ett humör som var på topp. Begav mig senare in till Borås för lite shopping med mina syskon, blev ett och ett annat fynd. Riktigt nöjd! Nu ska jag slänga mig i soffan och checka lite på Jvm, kan inte bli bättre.


You know how I feel about you, please, let me be yours.

25 DECEMBER

God kväll!

Bara jag som tycker att det känns som man gått upp 10 kg efter detta julfirandet..?
Vilken underbar dag det blev igår, julklapparna var helt perfekta. Fick parfym, kläder, smycken, smink, pengar och lite annat. Super nöjd! Avslutade kvällen igår med Emma och Sara, trevliga töser det där.

Nu inväntar jag Josefin så ska vi ha en liten myskväll..? eller aa jag vet inte vad vi ska kalla det, vi ska iaf dricka lite smått och gott. Mums. Kanske drar hit Sara sen om hon kommit hem, annars får vi se vad vi ska göra.

Ha det gött så länge!

NU ÄR JULEN HÄR

God jul alla underbara där ute!

N
u ska jag fixa mig och byta kläder till nästa julfirande hos farmor, ha det bra alla och jag hoppas ni får sånt ni önskat er!

hinner inte skriver mer nu så får göra det senare, eller imorgon men som sagt jag önskar er en riktigt god jul.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Då var första julfirandet över ganska mysigt faktiskt. Imorgon väntar massa mer, men jobbigt att man inte har julkänslan bara den kanske kommer. Vem vet?! Kvällen/dagen borta hos min kära syster och hennes sambo blev toppen. Mormor kom dit med sin sambo och lite så, väldigt god mat och allt. Kunde inte blivit bättre.

Blir att gå och lägga sig snart, imorgon ska jag upp klockan 8 och vandra upp till kyrkogården för att tända ljus på mina nära och käras gravar. Sen efter det hem till min syster och basta, käka frukost, och lite annat. Sen vidare bort till farmor där en del av släkten väntar. Hoppas på en trevlig kväll, ser framemot morgondagen.

Önskar er alla en god jul, om jag inte hinner skriva imorgon.

FIN BESÖK FRÅN SMÅLAND

Kvällen igår blev riktigt rolig tillsammans med min kära vän Emma. Så skönt att ha en vän som henne, grym att prata med. Emma vet att du kommer se detta så bara så att du vet, så älskar jag dig vännen.

Men i alla fall nu är jag hos min syster och väntar in lite fin besök från Småland så vi kan ha första julfirandet, mysigt! Sitter i soffan jämte granen men det värsta är att jag inte har någon julkänsla, ingen snö, ingen varm person jämte mig. Alla stressar runt i huset medan jag sitter och njuter av livet, eftersom att allt mitt är klart. Får skriva mer sen för nu kommer mina kära från Småland.

Med varm kärlek Jenny!

GODNATT

"Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra."

M
ed det säger jag god natt!

KÄRLEK ÄR ETT FÖRSÖK ATT FÖRVANDLA ETT STYCKE DRÖMVÄRLD TILL VERKLIGHET

 Om allting skulle falla imorgon, så vill jag veta att du visste hur jag kände då.

TAKE IT WITH A SMILE

Då var detta läsåret avklarat, känns underbart. Allt går bra nu så det kan inte bli bättre.
Men det som känns mest underbart är att vara ledig i 18 dagar fram till 10:e Januari då vi drar igång igen. Yeah!

Dagen började med lite fikamys med klassen, och sen vidare till medborgarhuset där vi fick se många talanger framföra olika låtar. Sen samlade vi ihop oss igen och träffade en annan klass där vi hade en musiktävling.
Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av den första dagen och sen städa lite. Ha det bra!



Världens underbaraste syster och jag! Just take it with a smile.

SMÅLAND

Ja, nu är jag på väg till Småland för lite julhandling i Gislaved. Hoppas jag kan hitta något roligt, inte mycket kvar att köpa nu. Man börjar ju känna sig lite fattig...


Dagen ut över detta har varit riktigt bra. Imorgon är det julavslutning så blir lite mys med klassen, kan behövas ibland. Sen taggar vi lov i två veckor eller hur länge det är. Men nu ska jag njuta av den biten som är kvar till Gislaved, ska bli skönt att andas in lite småländsk luft igen. Kanske blir frisk av det..? - äsch, skämt!

Önskar alla en bra kväll!

KEEP ON DREAMING, BECAUSE WHEN YOU STOP DREAMING IT'S TIME TO DIE...

Jag har så stora drömmar framför mig, men jag tänker inte avslöja dom.
Men jag tänker aldrig ge upp, aldrig! Jag ska bara nå mina drömmar, så är det bara. Skulle jag ge upp mina drömmar är det som om att jag skulle förlora allt runt omkring mig. Jag skulle liksom känna mig död på något sätt.





N
u hade jag tänkt att krypa ner i min säng och se om jag orkar gå upp imorgon. Gick ju trots allt hem från skolan idag... Trött på den här förkylningen. Vore gött att vara hemma imorgon, och bara gå på avslutningen på torsdag, om ens det. Men allt beror helt på hur jag mår imorgon.

God natt! 


 


     

 

UTAN DINA ANDETAG

Kärlek är bland det bästa som finns, men ändå är det de som sårar mest folk här i världen. Ganska konstigt faktiskt! Vad är egentligen kärlek, alla ser det så olika. Kärlek för mig är inte bara att ha en pojkvän som jag ska älska, utan även mina vänner och självklart familjen. Det är sånt som får mig att må bra, typ som när jag sitter i en ishall och njuter av livet. Kärlek är ju olika från person till person. Det kan liksom vara sporter, pojkvännen, musiken, familjen eller något helt annat.


En kille för mig ska vara en väldigt trevlig kille, en som man verkligen kan prata med. Behöver inte alls se bra ut egentligen det är ju det inre som räknas liksom. Men oftast hittar man ju bra killar som ser bra ut, men jag är iallafall en person som helst går på inre.

Men det viktigaste med att träffa en pojkvän/flickvän är att man finner en som man vill gå flera mil tillsammans med. Och trivs man bra med personen redan innan så brukar det gå fort tills man finner dom äkta känslorna. För det äkta skrattet är början till det sanna tänkandet och de äkta känslorna.

Sen har jag fått en fråga vad för typer av killar jag faller för....


Okej, here we go. Jag säger som jag sagt så många gånger till mina syskon. Det är skillnad på att falla och att göra ett faceplant. Hänger ni med? Då du faceplantar så blir det oftast en smäll vilket orsakar ett förhållande som du senare kommer att ångra. Blir nog också lite probleem med synen vilket gör att du går mest på insidan, haha (absolut inget fel på det, var bara ett skämt åt sido).


Killar JAG faller för..  Detta var lite klurigt. Jag kan falla för ganska mycket, men det är mest personens inre, har man riktigt tur så hittar man en med fint utseende också. Men jag måste säga lite små detaljer. Så som lukt (goda parfymer kan få vilken tjej som helst att bli knäsvag) klädsel, frisyr, och mycket annat. Det är viktigt att inte vara fåfäng med ändå bry sig . En fin balans är vad som krävs.

 
Då vi snackar personlighet så vill jag inte ha någon nallebjörn som tofflar runt med mig. Ödmjuk med egna åsikter. Jag vill självklart vara prinsessan i centrum (låter otroligt egocentraiskt) men det ska inte gå till överdrift. Jag har mitt liv, han har sitt. Jag vill ha en snäll kille med humor, realistisk syn på verkligheten, framåtanda och romantiska egenskaper. + ett iögonfallande utseende. Då blir det pricken över i:et.


Påtal om kärlek så kollade jag på en film som går på bio just nu, den heter så mycket som One Day. En väldigt bra film tycker jag, handlar om kärlek, och hur fort det kan gå att hitta en speciell person i sitt liv. Dessa två personer i filmen möts under ett fest tillfälle som man är med om en gång i livet. Killen går med henne hem, och det blev kanske inte alls som dom hade tänkt sig, men för varje år som går träffas dom samma datum och inser att det är dom som hör ihop. Tycker denna är väldigt bra, men slutet kan man ju diskutera. Kolla filmen vetja!





MODE KILLAR











En varmt kär vän kom fram till mig idag och sa att han
ville se vad jag skulle gilla för stil hos killar.
Gah, varför har killar så fina kläder?
Här är lite favvisar.

ALWAYS AND FOREVER!

Längesen jag kände mig riktigt hel, saknar kärlek, känslan när man inte mår så bra och bara vill ha en speciell person att krama om. En person som man inte kan sluta tänka på. Har kommit in i en liten jobbig period nu igen, men jag klarar mig galant. Blir bara så ledsen när jag ser några som är tillsammans och inte tar vara på det, eller varandra. Har lärt mig av mina misstag, eller rättare sagt har lärt mig av andras också.

Jag saknar tider då allt var riktigt bra, då när man inte behövde köra slut på sig själv.
Är trött på vänner som sviker också, förstår mig inte på folk ibland. Just nu är jag gnällig på allt känner jag men så blir jag ibland när jag är sjuk och när jag är trött på folk.



People Always Leave.

NÄR MINA ÖGON ÄR ÖPPNA SER JAG DIG OCH NÄR DE ÄR STÄNGDA SER JAG DIG OCH MIG


Godmorgon!

Sitter just nu i skolan, men mår inte alls bra. Har medicin lektion, brukar vara roligt men just nu är det bara jobbigt och tråkigt. Har sjukt ont i hela kroppen efter helgen.. Jag hälsar min förkylning mycket olägligt välkommen. Orkade inte ligga hemma idag så bet i det sura äpplet och klev upp ur sängen och gick till skolan.
Något måste ha hänt med mig, men så lång tråkigt att ligga hemma ensam och inte ha någon att prata med. 

Den rätta tiden att koppla av är när du inte har tid till det.

GO KVÄLL!

Go kväll! Söndagen börjar gå emot sitt slut och även detta året.

Blev precis som jag hade tänkt mig innan idag, blev något avsnitt av OTH och sen en kvällspromenad med Emma. Var skönt med lite luft och en pratstund med min kära vän. Finns mycket att prata om, allt som hänt och kommer hända.

Nu ligger jag i sängen med ett stort glas LOKA och tänker på vad man ska hitta på under lovet. En sak som är säker är att jag ska hem till Värnamo och hälsa på mina efterlängtade vänner i några dagar. Men sen då..? Jag har lite panik.. Vad kan man egentligen hitta på...? Kanske får ta det som det kommer, eller så kommer säkert förslag upp under veckan. 

Men nu ska jag lägga mig och slappna av till lite musik, och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Orkar inte ligga hemma och bli uttråkad. Massvis med godnatt kramar!





 

SÖNDAG 18 DECEMBER

Hej!

Nu är det såhär att jag inte haft tid för att blogga så mycket den senaste tiden, därför bloggen vart nere ett tag.
Men nu har jag tänkt att dra igång igen, konstigt nog.

Så kan ju börja med att säga att jag haft en riktigt bra helg, i fredags kom några vänner hit och vi hade det riktigt skoj. Somnade runt 4 den natten. Lördagen blev mest mys här hemma med bastu och lite vin. Idag blev det till att fira min allra käraste mamma, men jag har inte vart på toppen humör mest gnällt.. Och det känns inte så jätte bra, men så är det när man inte mår så bra. Jag ska nu lägga mig en stund och kolla på något avsnitt av One Tree Hill, sen kanske ut och gå en runda. Jag blir så rastlös genom att bara ligga still hela tiden.

Jag hoppas ni alla haft en bra dag och får ett bra avslut. Jag skriver lite mer senare ikväll.



Med varm kärlek, Jenny

TJEJKVÄLL!

Hej, blir en tjejkväll ikväll!

Var länge sedan jag träffade mina söta flickor, men nu är dom äntligen här. Vi sitter just nu och spelar med andra ord, det är skit skoj. Vi skrattar så vi håller på att tappa andan, men det funkar väl det med. Ha en bra kväll allihopa!

Then we count down the last days of this year. Do it with love

Nedräkningen är på gång! Hoppas på att nyår blir bland de bästa i år, och sen nästa år börjar bra och fortsätter lika bra. För detta året vill jag bara glömma, med det säger jag god natt och lägger mig i sängen och kollar på one tree hill.





Tiden tar bort allt, oavsett om man vill det eller inte.
Tiden tar bort allt, tiden för bort det och till slut finns det vara mörker.
Ibland finner vi andra i mörkret, och ibland tappar vi även bort dem.

VAD ÄR DU I MITT LIV..?

Ditt skratt, leende, din röst. Har alltid velat ha svar på denna frågan, tog en dag, någon timma att bara få känslan. Men vad är du i mitt liv?

SIGVARD LUNDMARK, FARFAR

Imorgon är det den 9 December, den dagen jag fasar för allra mest. Jag vet inte hur jag ska stå ut i skolan med alla känslor som kommer flyga framåt och tillbaka imorgon.

Just imorgon är det 6 årsedan, jag förlorade min farfar. Min älskade farfar. Det förändrade hela mitt liv, hela min släkts sammanhållning. Det var som om han var den som höll ihop oss, men just nu känns de som om vi är i två olika delar.

Jag minns dagen som om det var igår allting hände, jag var på väg hem från skolan och fick ett riktigt tråkigt besked när jag kom hem. Jag sprang så fort jag bara kunde i snön bort till farmor för att trösta henne men ändå dela en del sorg. Jag frågade lugnt vart min farfar var och han låg i sängen, jag gick sedan in dit och satt jämte honom i flera timmar... Jag minns den där känslan så väl, den skrämmande känslan om döden spred sig i hela kroppen på mig och nästan tvingade fram de allra hemskaste tankarna. Allt kändes som ett hugg i magen och jag visste inte vad jag skulle ta mig till, det var tyst i hela kroppen på mig i flera månader, jag hörde knappt mitt hjärtslag.

Imorgon ska jag till farmor med familjen och äta lite middag. Känner att det kommer bli känsligt!

Med detta inlägget vill jag bara säga att ni ska ta vara på tiden med alla era nära och kära, man vet aldrig vad som kan hända när allting är som bäst.

Vila I Frid, min älskade farfar - Sigvard Lundmark! Jag saknar dig så himla mycket! 

snälla, kom hem...
RSS 2.0