NY VECKA - NYA MÖJLIGHETER

Godagens!
 
Studsade upp ur sängen imorse för att jag var så pigg. Fasade dock för att gå ut i kylan för att bege mig till bussen, vill ha sommar nu. Bara en dag kvar in the fucking school, sen praktik i två dagar sen beger jag mig till Finland på fredag. Längtar så! Blir roligt att besöka helsingfors och andra småstäder i Finland. Ska även bli spännande att kolla på lite hockey i ett annat land, händer ju inte allt för ofta. Men roligast av allt är ju att man äntligen ska få se Ville spela IGEN.
 
Nu ska jag ta en kopp kaffe med min otroligt goa vän Amfora, innan ett litet träningspass. Ha det finfint!
 

SÖKER STYRKA

Försöker bygga upp det som en gång fanns, men allt faller samman. Jag saknar det som en gång fanns, som kunde vart med mig NU, eller om någon vecka. Jag vill bara hålla i dig och berätta om hjärtats smärta.


"Tro, ork och lust är lätt att tappa. Lätt när stora drömmar trängs med saknaden" ~ Winnerbäck


AVIS

Go'kväll mina damer och herrar!

Tänkte bara säga/skriva det att livet rullar på som vanligt, bara att jag inte trivs i detta kalla land. -20 vissa kvällar, är det ens möjligt. Orkar inte denna kylan. De enda som är bra med vintern är ju hockeyn, inget annat. Resten kan faktiskt kvitta, förstår ju att alla småbarn tycker de är kul..


Men jaja.. Är allt lite avis på de som går i klassen över mig som åkte till sierra Leone idag. Längtar så tills vi åker nästa år, få se kulturen där nere och hjälpa de människorna. Men även att få njuta av solen där. Känner bara hur längtan sprider sig i kroppen. Men inte bara dem jag är avis på inte.. Många som åker till andra länder, vissa flyttar till varmare breddgraders länder. Jag vill också. Någon som vill ta en resa med mig framöver?

Tänk bara att ligga på en fin strand med stekande sol, åh herre så gött det hade varit. Bli brun och fin. Håller ni inte med?  Tänk en sommar eftermiddag, lite after beach. Inte fel inte.

 

PROBLEM

Okej. Vi människor är skapade varelser, men vissa går ju bara en på nerverna. Visst vissa kan la vara lite tröga, (inte för att jag är så smart men…).

Med vår fria vilja skapar vi det vi vill ha, gott eller ont, positivt eller negativt. Kriser och problem kan komma på vägen genom livet, när vi själva inte bett om det men.. Jag är så jäääkla trött på vissa personer som har svårt att förstå att vi själva har ansvar för våra val, handlingar, beslut och att de kan leda oss till nästa situatuon som vi möter. Varje dag står vi alltid öga mot öga med vår egna vilja..

Är så trött på folk som inte förstår att dem skapar sina egna problem. Och speciellt på personer som inte lyssnar när man ger dem råd utan istället ställer sig upp och går iväg med en sur min. Fan va glad att folk ställer upp på att lyssna och ge råd istället. Bittra människor!

Liksom livet är vårt/våra val och handlingar- Sitter man själv och skapar sina problem och om man skriver med en viss person som irriterar en och som är nyfiken på ens liv så får man skylla sig själv om man inte klarar av att säga ifrån.

Så snälla vänner, sluta skapa era egna problem och snälla nån lyssna på era vänners råd. Och snälla lär er säga ifrån när någon är för nyfiken på erat liv eller skit helt enkelt i att skriva/prata med den människan.

 

Ha det fint! // En Jenny som är trött på människor som inte nöjer sig med de dem får hjälp med.

 

LET HER GO

Lyssna och njut mina vänner!

2013-01-13

Okej, snart en ny vecka med nya möjligheter, kan behövas.
 
Ligger fortfarande hemma och är sjuk, har nog aldrig varit såhär seg eller haft så hög feber. Jag är verkligen helt förstörd. Har bara sovit och sovit sen i torsdag typ, finns inte så mycket mer att göra. Har hunnit göra några snabba inlägg, men jag har knappt någon ork för att skriva eller prata med någon. Jag förstår inte hur jag blivit såhär sjuk, ibland bara jag brister och gråter av all smärta. Jag orkar verkligen inte, dehär är inte okej. Känner mig inte som mig själv.. För övrigt kommer jag stanna hemma imorgon och försöka bli frisk tills på tisdag. Men till något helt annat så kom min lilla tredjedelskusin inatt, en liten kille vid namn Lykke. Så gullig så!
 
jaja, nu ska jag fortsätta vila.. Hoppas ni alla andra har haft en riktigt bra helg. Massvis med kramar från mig!
 
 

FETT SJUK

"Mer än 39 graders brukar man kalla hög feber hos både barn och vuxna. Hög feber kan orsaka tillfällig förvirring och till och med göra att man ser saker som inte finns."

Några tips för att må bättre, sov mycket, ät regelbundet och ut och gå..
Jävligt lätt att gå när man knappt ens klarar av och stå plus att man blir yr. Sover gör jag nästan hela tiden, plus att äta det går knappt. Trött på allt just nu, känner mig dödssjuk.. Orkar ingenting.

SJUKLING

Goddag!

Äntligen fredag och ledighet, men då kom febern och hostan tillbaka. Hinner aldrig göra något roligt innan jag blir sjuk på vägen. Allt började igår kände mig inte helt hundra under dagen men kämpade och kämpade och tillslut var dagen slut. Idag vaknade jag upp med rätt så hög feber, 39 grader och kroppsvärk, det här funkar inte.. Får hoppas jag mår bättre ikväll och resten av helgen.

Jaja, idag ska nog min far och syster åka in till storstan Borås, och boka hotell osv till Finland. Vi ska åka över och träffa Ville (min systers sambo) han är där och spelar hockey och för att träffa familjen. Så nu ska vi ta chansen för att åka och träffa hans föräldrar, se på Helsingfors och shoppa. Ser fram emot den första helgen i februari. Längtar så! Kul att se något nytt.

Men nu ska jag fortsätta vila, ha det så bra. Massvis med kramar från mig!

2013-01-08

Tjäänare go'dag!
 
Idag vaknade jag av panik, ångest och vart stressad till tusen. Aldrig mer igen, aldrig. Sov två timmar inatt, vilket jag säkert lär göra inatt med. Att vara tillbaka i verkligheten vart ju mindre roligt, tunga dagar. Men roligt att träffa alla underbara igen. Men påtal om något helt annat när jag väl sover så drömmer jag väldigt mycket, och har gjort det den senaste månaden. Både hemska och väldigt fina. Inatt drömde jag om fina Vilmer som vilar så gott. Ibland har jag svårt att inse att det snart redan har gått ett helt år sen han lämnade denna jord. Finaste ängeln!
 
 
 
Men till något helt annat.. Hittade gamla papper från äldre dagar där man skulle skriva en kontaktanons på skoj kan inget mer än att skratta åt min.
 
 
"Hej! Jag heter Jenny och är några jordsnurr. Jag är en väldigt sportig tjej, gillar nästan allt men speciellt att sjunga. Det positiva med mig är att jag är väldigt social, omtänksam, hjälpsam, kärleksfull. Men man får ju absolut inte glömma att jag är en tjej med väldigt stora mål och drömmar här i livet. Tillbringar gärna väldigt mycket tid i ishallen för att se på hockey, men får ju inte glömma jag är en partypingla.
 
 
Det Jag söker mest är: En väldigt go och härlig grabb som har lätt för att prata och är bra på att hjälpa till. Helst så kan ni ju spela hockey för de är väldigt intressant, och för de mesta ser ni grabbar rätt bra ut.
 
 
Om du som person där ute tycker detta låter intressant och skulle kunna tänka dig att ta en strandpromenad i sommar, så hör av dig." 
 
Herregud.. Tror vi skrattade rätt gött den lektionen i 7an när vi fick höra allas anonser. Bara några årsedan.. haha!
 
 
 
 

TJÄÄNA VERKLIGHETEN

Jaha, nämen tjääääna!
 
Idag har jag spenderat lite tid med min underbara vän Emma, blev lite omladdning inför verkligheten som drar igång igen. Imorgon... Vill inte, har haft det så bra under dessa tre veckor med ledighet. Menmen sånt är livet.
Emma och jag satt och checkade igenom mobilerna med alla sommarbilder/klipp, man kan ju inget mer än längta till sommarn i Halmstad. Goa After beach rundor, krogen, och solen i ögonen.. Herregud så långt bort jag drömmer mig. jaja, nog om det och för den delen orkar jag inte skriva mer här idag.
 
För nu ska jag försöka sova så jag kommer upp vid halv 7 imorgon. Ha det finfint! Massvis med kramar från mig! :D
 

2012 BLEV 2013

Okej jag kör precis som alla andra och berättar lite om mitt 2012. När jag pratar om mitt 2012 så brukar jag säga att det är både det bästa och sämsta året i mitt liv. Sämsta för att jag har varit med om saker som sårat mig så djupt, förlorat människor som stod mig nära, men framför allt så förlorade jag mig själv. Men alla dessa saker har gjort mig både starkare och till en bättre människa. Jag har lärt mig att kärleken är skit samtidigt som den kan vara riktigt fin. 
 
Bra saker som hände under detta året är väl att jag hittat de underbaraste personerna i världen som jag kan dela så mycket blod, svett och tårar tillsammans med, och det är mina klasskompisar. Resan till Stockholm, och alla underbara sommarminnen. Att jag orkar kämpa mig tilbaka från botten och försökt kämpa vidare i livet, även fast det finns idioter där ute. Jag har lärt mig att skita i vad alla säger och köra mitt egna race, och det gäller speciellt i skolan. Där jag faktiskt har höjt mina betyg, riktigt nöjd! Men framför allt annat så har jag hittat så många störda, konstiga, söta som fula, och underbara vänner som helst. Alla dessa vänner har visat mig äkta (vänskap), ni har visat mig en del av mig själv som jag inte visste fanns. Ni är mina favoriter, mina all time high's. 
 
Hoppas alla fick ett bra nyår, för det fick jag och det känns i hela kroppen idag. Baksmällan sitter i.. Ha en bra fortsättning och GOTT NYTT ÅR på er. Ha det finfint vettja! 
 
 
RSS 2.0