DRÖMMER MIG BORT

Under två dagar nu har jag funderat på vad jag egentligen vill göra i framtiden.
Ibland går tankarna om att jag ska ta ett år utomlands först, eller kanske bara utbilda mig till bartender.

Men ändå är jag den personen som alltid velat hjälpa människor i nöd eller bara ta hand om dem berätta vad man kan göra bättre. Har haft två drömmar i mitt liv och det har varit heltidsbrandman eller ambulanssjuksköterska. Snart dags att bestämma sig över sitt val, men en sak som är säker är att jag ska lämna Tranemo/limmared och bege mig mot kusten, Småland eller längre upp i landet. Släppa allt gammalt och börja om på nytt!

"Vissa får inte uppleva sina drömmar, eller inte ens känna hur det känns."

PETRA MARKLUND

Ja, hallå ja!

Händer så sjukt mycket här i Halmstad så går inte att berätta allt. Men kan skriva lite snabbt. Träffade mina fina otroligt Goa gubbar från Göteborg förra veckan, det är nog några bland de goaste jag träffat. Goa gubbar från Göteborg helt enkelt. Jag, Felix och Wedberg vart ute på en liten tripp under nattens gång, vi åkte ut och kollade lite vid grötvik ett av Halmstads finaste ställen under sommaren. Wedberg hade dock somnat i bilen, liten klenis det där, i alla fall om man jämför med förra året. Det hände la massa andra roliga grejer med dem, årliga citat osv men inget jag tänker ta upp nu. Ska även länka vidare till deras blogg som "rasta" skriver när jag sitter vid en dator.

Som sagt mycket händer här nere och under denna grymma veckan som varit så har folk hunnit bryta mina två tår på after beachen och hällt massvis med öl över hela mig. Men varför ska man klaga för det är semester och livet rullar på. Har även hunnit träffa en av världens goaste, lilla Gustav. Vilken prins! Har mycket mer att berätta men orkar inte skriva ett för långt inlägg. Måste berätta mer imorgon om min underbara vän Matilda som alltid höjer stämningen.

Men Nu alldeles strax så ska jag iväg och lyssna på Petra Marklund tillsammans med Emma, Louise, Malin, Alex m.f.

Hoppas ni alla har en riktigt fin sommar! Skål och var rädda om er!

SOMMARTIDER BLIR GYLLENE TIDER

Go' kväll!

Igår skrev jag att jag skulle berätta vad som hänt den senaste tiden men det är rätt mycket så får ta det en annan dag. Förlåt!

Men... Imorgon är det sista jobbdagen på Prefab, tråkigt att lämna min idol BG, och alla andra roliga där. Har i alla fall haft fyra bra veckor där och är väldig tacksam för att jag fått möjligheten till att få jobba där och träffa alla glada människor. Tack Prefab, kanske ses någon gång igen innan jag ger mig ut på mina andra äventyr.

Imorgon så lämnar jag denna kommunen för att bege mig till bäst kustens vackra stad, Halmstad. Underbart att slippa Limmared ett tag. Jag är lite smått taggad inför morgondagens händelse, för er som inte vet så ska jag och ett härligt gäng på gyllene tider och sjunga om "sommartider" och om hur "man blir yr".
Har även lite smått panik över min packning, tror jag öppnat väskan fram och tillbaka flera gånger för att se om allt är med. Men om jag känner mig själv rätt så har jag alltid med mig för mycket kläder osv. Hoppas jag fått med det viktigaste i alla fall.

Men nu mina fina läsare så måste lilla jag sova så jag orkar med morgondagens jobb och alla andra roligheter. Sov så gott!

Kram JL

SOMMARTIDER

Ja, jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera bloggen. Har bara inte haft tillräckligt med tid den senaste tiden, fullt upp på sommarjobbet, och packningen inför minst 5 veckor i Halmstad.

Har inte tänkt dra världens inlägg ikväll eftersom att jag är helt slut och inte orkar hålla ögonen öppna länge till. Men som sagt gör min sista vecka på Prefab för den här gången nu, på fredag går jag på min långledighet fram till 21 augusti då jag går in på sista året på gymnasiet, mäktigt!

Längtar fruktansvärt mycket tills på fredag då ledigheten börjar med att spendera kvällen med goa vänner och gyllene tider på scen, kan inte bli bättre eller.? Har stora förhoppningar på att denna sommaren kommer bli bra och som det ser ut nu så kommer värmen och solen komma fram mer.

Men nu ska jag somna till lite go musik i lurarna och så får jag försöka uppdatera er mer om vad som hänt den senaste tiden imorgon. Sov så gott!

Kram Jenny

RSS 2.0