TORSDAG

Redan fredag imorgon -herregud va veckorna går fort men ska bli skönt med helg igen.

Igår var det hockeyderby som stod på schemat, vilken rysare de blev men skönt att Nittorp tog tre poäng mot klubben utan pengar(BHC). Segern gjorde så man vaknade upp med ett leende på läpparna och hela dagen bestod av skratt och vissa chockande moment. Satt på vård och omsorgslektionen och hade sittrond med tända ljus, mysfaktor. Under tiden satt jag och antecknade och helt plötsligt står mitt papper i brand, en liten låga stiger och allt jag får ut är ett oj. Hela klassen garvade ihjäl sig medan jag sitter i chock, läraren slänger sitt block på och öppnar fönstret. Tur inte brandlarmet gick, men vi fick ett gott skratt.

Nu taggar jag inför 18årsfest på lördag och fin besök från Värnamo imorgon, helgen kan inte se bättre ut. Men nu ska jag sova och försöka drömma mig bort i brandmännens situation om att släcka bränder. Ha det gött gott folk, ni är bäst.

KÄRLEK TILL RON POPE!

I don't want hold you if you want to go, i'm not going to make you feel love if you don't.
 
 

ATT KÄNNA SAKNAD

Det är inte lätt att lämna en person man älskat. Det är ingen som säger att det är lätt. Det är riktigt svårt, för svårt. Att lämna någon man älskat är som att slitas ur ett liv som man var trygg i, vilket är riktigt jobbigt. När den tryggheten fanns levde man i himlens paradis efter att man lämnat någon återgår man till marken. Där man försöker leva och träffa nya men istället får skit för att man går för fort fram eller för att man gör fel. Man inser att man hamnat fel och måste göra något åt det, men många gör ingenting alls. Det är då man förlorar ännu mer. För det är andra tider nu. Andra dagar. Andra tankar. Det är dags att gå vidare.
 
Jag har lärt mig av mina misstag, och jag tycker många av mina vänner bör göra det med. Tryck inte ner er själva i sorg efter att ni förlorat eran trygghet den kan man hitta hos någon annan, men det kan ta tid. Men den tryggheten är värd att vänta på. Tro mig jag vet. Jag har väntat över ett år nu och jag känner att jag hittat tryggheten hos mig själv och kan försöka hitta den hos någon annan framöver.
 
Det är dags att gå vidare mina vänner även om det är svårt...
 
"Så, ta vad du behöver nu älskling
Och gör vad du vill
Oroa dig inte över mig, jag är okej "

LITE BILDER SEN I TISDAGS

Lite bilder från i tisdags då vi var med på räddningstjänstens övning.
 

Jag & Kurre..
 
 


 
 

THE GASLIGHT ANTHEM♥

 

VILKEN DAG

Vilken dag... Vaknade upp tidigt imorse och tog några koppar kaffe innan jag begav mig ner till bussen. Skoldagen rullade på som klockan.

Efter skolan åkte vi från vård och omsorgsprogrammet till Svenljunga för att agera markörer på deras övning. Vi fick reda på skador en halv timme innan vi skulle agera, blev en snabb sminkning innan vi fick hoppa in i våra roller. Olyckan var mellan en personbil och en buss. Vi var 13-14 stycken som var markörer, blev ett snabb pådrag. Känslor växte fram och tårarna rann faktiskt ner för min kind, allt kändes så verkligt. Jag skulle ju då inte ha någon speciell skada utan bara lite skrubbsår och springa runt och störa brandmännens arbete osv. Var rätt skoj samtidigt som man insåg att det måste vart jobbigt för dem. Kanske kommer bilder imorgon. Efter den övningen inser man faktiskt vilka vardagshjältar man har i världen. Kanske skulle ta och bli brandman?

Dock Efter övningen var jag tjock i halsen och kände mig yr, Började kall svettas och kände hur febern steg. Efter det insåg jag att jag glömt ta mina tabletter. Men blev bättre på vägen hem från Svenljunga, men känner mig fortfarande inte helt hundra så får försöka sova nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Vill tacka Svenljunga, Tranemo, limmareds räddningstjänst för en otroligt lärorik och rolig övning. Ni är mina kungar, tänk att vara som er ;)

GO'NATT

Efter en behandlingsvecka känner jag mig fortfarande inte bra. Hoppas att min röst är tillbaka till imorgon, trött på denna förkylning.. Förstår inte varför de aldrig ger med sig, haft det såhär för länge nu. Man klarar inte att göra något, kunde knappt gå till bussen imorse utan att bli andfådd som en galning som sprungit 3 mil. Dags att bli frisk, slippa dessa äckliga tabletterna och förhoppningsvis slippa gå runt och vara yr.

Med det säger jag Godnatt och hoppas på en bättre dag imorgon.

SMÄRTA

Att känna sig sämre än vad man är, det är nog den största smärtan man kan ha. Låg och tittade ut genom fönstret och såg hur mörkt det var, känslan om snön som borde komma snart sprider sig i hela kroppen. Jag mår inte så bra... Jag är så tjock i halsen och kan knappt andas, känner hur mitt hjärta rusar. Jag har spy känslan inom mig. Inte ätit sen halv ett, men vill inte äta heller... mår så dåligt och är bara rädd för att det kommer upp lika fort igen. Aldrig mått såhär.. Kanske inte skulle gått till praktiken idag. Ska försöka sova och invänta morgondagens utmaningar.

BEHANDLINGSVECKA

Denna veckan började ju inte som jag ville precis. Sjuk, trött och allmänt uttråkad. Det blir en behandlingsvecka, med penicillin.. Känns sådär. Hatar mitt dåliga immunförsvar, usch. Dags att bestämma sig för operation eller inte, dags att ta bort mandlarna kanske. Kan inte springa runt med halsfluss, 3-4 gånger om året. Trött på de här. Hoppas första dagen på den nya veckan sett bra ut för er andra.

PRAKTIK

Godkväll!
 
Nu är jag äntligen tillbaka efter en veckas lov, vilken underbar lov vecka det var. Hittade på massvis med roligheter, men orkar inte rabbla upp allt det nu. Men hade så jäkla kul ialla fall.
 
Nu efter lovet har jag praktik vissa dagar vilket är jäkligt kul. Roligt att kunna få ta hand och hjälpa andra människor som faktiskt behöver ens hjälp. Vissa är dock mindre tacksamma än andra, men det går att leva med de. Man accepterar de efter ett tag. Har nog världens goaste "arbetskollegor" där. Säger bara ni som inte vet vilken linje ni vill gå på gymnasiet sök, vård och omsorgsprogrammet, världens bästa linje. Man har hur roligt som helst och speciellt på sina praktikplatser.
Imorgon drar jag och klassen/skolan till Göteborg, efter massa studiebesök stannar jag med dom bästa och gör åt lite rummelpengar. Kan bli skoj det med.


Nej men nu ska jag dra mig till Nittorp och titta på hockey med min broder. Nittorp - Helsingborg som gäller. GO NITTORP! haha...
RSS 2.0