2012-12-19 / HELGEN SOM VARIT

Jahaja.. Som sagt i helgen var jag i storstan Stockholm med Louise och det var hur roligt som helst. Det dryga var bara tågresorna dit och hem, men vad gjorde de när helgen blev lyckad. På fredagen när vi kom upp så satte vi oss helt döda i sängen och tog några öl, sen blev det mat på det. halva lördagen spenderade vi på stockholmsmässan, efter det åkte vi till hotellet och bastade och sen ut till gamlastan för att äta och dricka lite gott. Blev några goa skratt tillfällen där uppe, herregud så nervösa vi var när vi åkte taxi och gick fram och tillbaka i den stora staden. Men helgen där uppe var iallafall riktigt bra.
 
Nu ska jag åka bort till min fina syster och göra lite knäck, och såklart skriva klart min engelska uppsats som är på väg att gå åt skogen. Imorgon går vi på lov och det ska bli gött, känner att jag behöver komma ifrån skolan ett tag. Så jäkla skoltrött, men efter lovet ska jag komma tillbaka och köra världens rally med alla inlämningar, prov och annat. Ha det fint! :)
 
 

FARFAR ♥

 
Tänder två ljus för att det är andra advent men även för farfar som gick bort för 7 årsedan.
Känns dom du är här, känner själen ifrån min vän. Försöker vara stark när jag går igenom motvindar. Önskar att du kunde varit här,  just NU. Jag tackar dig för alla våra minnen hoppas du är stolt när du ser mig från himlen. Jag saknar dig. Vi ses på andra sidan finaste farfar!
 
"Var finns det hem, dit sorg inte hunnit
Var finns den kind, där sorgens tår ej runnit
Det är vår nitlott att äga och att mista
Se banden knytas och att se dem brista"

18 ÅRSFEST

Nu är jag redo för att bege mig till Månstad för att fira fina Jessica som fyller 18 år idag. Hoppas att kvällen blir som planerat, och att alla njuter av tiden och har skoj. Nu är det dags att slå klackarna i taket, det luktar leverans mina vänner! Ha en bra lördagskväll.
 
Bjuder på två bilder. THIS IS LOVE!
RSS 2.0