BARA ETT LYXBEGREPP

Jag trodde att jag förstod det. Att jag kunde förstå. Men det gjorde jag inte. Inte egentligen. Bara som på en suddig bild. Den uppfyllda, halvförsiktiga ivrigheten som fanns där hos dig som hos mig. vi var kära, vi älskade varandra... men... Jag förstod inte att det ibland kunde bli mer än helt, och att helheten var ett lyxberepp. Ett lyxbegrepp som nu halverat oss itu. Jag förstår ingenting. De små bitarna av dig och de små bitarna av mig som gick så bra ihop. Dem är nu itu. Ett hjärta kan alltså gå i tusen bitar....
 
 

HALMSTAD DÄR VI BARA HAR VARANDRA

God eftermiddag!

Varje dag sedan i torsdags har varit helt galna. I torsdags var jag ju som sagt på torsdagskväll i Borås. I fredags var det sista dagen på jobbet, och det var skönt att äntligen få lämna stället så man slipper allt tjöt ett tag. Kommer dock sakna mina fina arbetskamrater. Begav mig ju faktiskt till Halmstad i fredags också för att stanna här i några veckor. Fredagskvällen blev till att tillbringa lite tid med massa fina vänner och lite vin och öl. Kunde inte bli bättre! I lördags blev det after beach, och det var grymt. Tackar Haaks för den dagen där på Tylösand och även alla fina vänner. Senare på lördags kvällen blev det ännu mer drag. jajamen! Orkar inte berätta om allting som händer här nere, svårt att sammanfatta allting i några menningar.

Men hoppas ni alla där hemma och ute har det bra, för det har jag!
Ps. Victor och Mattias, bilden kommer! ;)

GODKVÄLL

Godkväll!
 
Sitter hos några vänner och dricker lite öl, vilket liv jag lever. haha. Ska strax dra mig hemåt och ladda om inför en arbetsdag. Bara två dagar kvar på prefab nu, så skönt det ska bli att slippa skiten. Är så trött på att gå upp så tidigt, och allt tjöt är nog ändå det värsta. "gör de, gör de" usch!
 
Började packa väskan innan känns som om jag har med mig hela mitt skåp med kläder. Men nu är jag ialla fall redo för att dra till Halmstad i några veckor. Ska bli så skönt att komma här ifrån. Trött på Tranemo/Limmared, eller kanske ska skriva Tranemo kommun.
 
Tackar mina fina vänner för en bra kväll!
 
Bjuder på en bild!
 
"När alla säger nej ska jag säga ja, när allting går emot ska jag hålla kvar."
 
 

VILMER, ÄLSKADE VILMER!

VÄNNERS OROLIGHETER

Mina vänner. Nära som långt bort. Ta åt er av de lilla jag skriver här. Vill bara att ni ska veta att jag inte glömt av er, ni är med i mina tankarna varje dag. Jag lovar att bli bättre på att höra av mig. Men för tillfället orkar jag knappt med mig själv. Just nu är det mig själv, jobbet, min familj och de allra närmaste vännerna som står i fokus. Hoppas ni förstår varför... Eller just de vissa av er är så respektlösa.

Men till de vännerna som vart oroliga efter helgens festligheter, vill bara påminna er om att jag lever efter helgen. Och till dom vännerna som inget fått höra ifrån mig på dagar, veckor och månader. Jag har inte glömt er, men snälla sluta klaga bara! Ni vet varför ni inget fått höra ifrån mig.

Peace & love

RSS 2.0