PROBLEM

Okej. Vi människor är skapade varelser, men vissa går ju bara en på nerverna. Visst vissa kan la vara lite tröga, (inte för att jag är så smart men…).

Med vår fria vilja skapar vi det vi vill ha, gott eller ont, positivt eller negativt. Kriser och problem kan komma på vägen genom livet, när vi själva inte bett om det men.. Jag är så jäääkla trött på vissa personer som har svårt att förstå att vi själva har ansvar för våra val, handlingar, beslut och att de kan leda oss till nästa situatuon som vi möter. Varje dag står vi alltid öga mot öga med vår egna vilja..

Är så trött på folk som inte förstår att dem skapar sina egna problem. Och speciellt på personer som inte lyssnar när man ger dem råd utan istället ställer sig upp och går iväg med en sur min. Fan va glad att folk ställer upp på att lyssna och ge råd istället. Bittra människor!

Liksom livet är vårt/våra val och handlingar- Sitter man själv och skapar sina problem och om man skriver med en viss person som irriterar en och som är nyfiken på ens liv så får man skylla sig själv om man inte klarar av att säga ifrån.

Så snälla vänner, sluta skapa era egna problem och snälla nån lyssna på era vänners råd. Och snälla lär er säga ifrån när någon är för nyfiken på erat liv eller skit helt enkelt i att skriva/prata med den människan.

 

Ha det fint! // En Jenny som är trött på människor som inte nöjer sig med de dem får hjälp med.

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0